mertbabapro Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Okulda her gün benle uğraşıyorlar ve beni ezikliyorlar, ne yapmam gerek? Şiddet yoluyla hayatımın mahvolmasını da istemiyorum. Ne yapabilirim?
Okulda her gün benle uğraşıyorlar ve beni ezikliyorlar, ne yapmam gerek? Şiddet yoluyla hayatımın mahvolmasını da istemiyorum. Ne yapabilirim?
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 7 Ekim 2023 #2 Ailene anlat.
voidloop Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 263 Çözümler 2 7 Ekim 2023 #3 Ailenize anlatın ve idareye şikayet edin veliniz ile.
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 7 Ekim 2023 #4 mertbabapro dedi: Okulda her gün benle uğraşıyorlar ve beni ezikliyorlar, ne yapmam gerek? Şiddet yoluyla hayatımın mahvolmasını da istemiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İdare ve ailene söyleyebilirsin, bana da ortaokulda çok yapıyorlardı bir kere idareye söyledim suspus oldular hemencecik.
mertbabapro dedi: Okulda her gün benle uğraşıyorlar ve beni ezikliyorlar, ne yapmam gerek? Şiddet yoluyla hayatımın mahvolmasını da istemiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İdare ve ailene söyleyebilirsin, bana da ortaokulda çok yapıyorlardı bir kere idareye söyledim suspus oldular hemencecik.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #5 Şikayet et idareye, ailene anlat, ailen anlayışlı ise ve bu zorbalık çok ileri giderse (ağır darp) polise bile ihbar edebilirsiniz. Zaten polisler kapılarına gelince ailesi oğullarına gereken ayarı vereceklerdir.
Şikayet et idareye, ailene anlat, ailen anlayışlı ise ve bu zorbalık çok ileri giderse (ağır darp) polise bile ihbar edebilirsiniz. Zaten polisler kapılarına gelince ailesi oğullarına gereken ayarı vereceklerdir.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 7 Ekim 2023 #6 İlk başta umursamayın, yapmaya devam ederler ise okul idaresine gidin.
mertbabapro Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 Teşekkürler, dediklerinizi uygulayacağım tekrar ederlerse.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.669 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Ekim 2023 #8 PP ve isme bakılacak olursa sizin şiddetinizle hayatınızın mahvolacağını düşünmüyorum. Öğretmenine söyle baktın tınlamıyolar hayatını mahvet.
PP ve isme bakılacak olursa sizin şiddetinizle hayatınızın mahvolacağını düşünmüyorum. Öğretmenine söyle baktın tınlamıyolar hayatını mahvet.
Xrass Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #9 Eğer çok kişiler ise sende çevreni genişlet teneffüslerde 5 6 kişi takılmaya başla gerisi artık senin davranışlarınla ilgili kavgaysa kavga.
Eğer çok kişiler ise sende çevreni genişlet teneffüslerde 5 6 kişi takılmaya başla gerisi artık senin davranışlarınla ilgili kavgaysa kavga.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #10 mertbabapro dedi: Okulda her gün benimle uğraşıyorlar ve beni ezikliyorlar, ne yapmam gerek? Şiddet yoluyla hayatımın mahvolmasını da istemiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İdareye gideceksen ailenle git çünkü öbür türlü nazikçe defol git diyorlar.
mertbabapro dedi: Okulda her gün benimle uğraşıyorlar ve beni ezikliyorlar, ne yapmam gerek? Şiddet yoluyla hayatımın mahvolmasını da istemiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İdareye gideceksen ailenle git çünkü öbür türlü nazikçe defol git diyorlar.