Kalabalık bir yerde (sınıftakilerin vs görebileceği bir yerde) yaptığı anda ittirip ciddi ve sert bir ifadeyle uyar. "Daha kaç kere uyarıcam ulan hala gevşek gevşek hareketler yapıyosun" gibisinden. Hala devam ederse önce kendine yakın gördüğün bir hocaya söyle kenara alsın onu. yetmezse müdür yardımcısına söyle. Eğer ağzına iki tane çakıp adam etmeyi planlıyorsan öncesinde mutlaka bunları dene, kimseye söylemeden vurursan mağdur edebiyatı yapabilir.
Not: Bu yazdıklarımın hiçbirisi kesin tavsiye değildir, muhatap alınan kişiye göre kötü sonuçlar da doğurabilir.
Hocam sen kaç yaşındasın? Sorunların şiddetle çözülebileceğini düşündüğün yaşta olduğun kesin çünkü. Kavga çıkarması sadece olayı gereksiz yere büyütür. İlle de gururum da gururum diyorsa ayrı tabii
Hocam sen kaç yaşındasın? Sorunların şiddetle çözülebileceğini düşündüğün yaşta olduğun kesin çünkü. Kavga çıkarması sadece olayı gereksiz yere büyütür. İlle de gururum da gururum diyorsa ayrı tabi
Ben gidip ağzını burnunu kır demiyorum. Seni itiyorsa sende it, sırtına patlatıyorsa sende patlat demek istiyorum. Ateşe ateşle karşılık bir yerde işe yarar.
Ben ilkokuldayken birleşikti ortaokul ilkokul 2. sınıftım 6'lar zorbaladı beni tek bir gün gittim 2. gün abime söyledim oda 8'di konuştu kardeşim ne yapıyorsunuz falan bidahada dokunan olmadı kimsede korkak falan demedi kaldı ki milletin korkak demesi çok mu umurunda arkadaşın olmayan adamın ne düşündüğü kimin umurunda.
Ben gidip ağzını burnunu kır demiyorum. Seni itiyorsa sende it, sırtına patlatıyorsa sende patlat demek istiyorum. Ateşe ateşle karşılık bir yerde işe yarar.