Okulda zorbalık görmek

PewPewPew

Femtopat
Daha fazla  
Sınıftaki arkadas grubum arasında en kısa boylu erkek benim. 11. sınıfım, biraz babyface denilecek bir tipim. Arkadaslarıma bir kötülüğüm bulunmasa da hep küfürler hakaretler ve zorbalığa maruz kalıyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? 10. sınıftan beri devam ediyor. Bu arada arkadas grubumdaki en yakısıklı çocuk da benim herhalde. Kızlar falan hep öyle diyor.

Arkadaş grubunu gözden geçir dostum bir de spora başlamanı kütle kazanmanı öz güven kazanmanı vb tavsiye ederim

Boş adamlar hocam. Arkadaş olmayı bile düşünmeyin. Her okulda olan genel serseri tipler. Ya siz de mantıklı bir şekilde karşılık vereceksiniz ya da hiç umursamayacaksınız ve umursamadığınızı belli edeceksiniz. Genelde 2.si işe yarar ama işe yaramazsa 1. seçenekten başka çare olduğunu düşünmüyorum.

Arkan varsa abilerinle döv

Bir insan durduk yere seni zorbalamaya çalışıyorsa seni kıskanıyordur. Bazen insanlar gereğinden fazla samimi olur senle çünkü iyi bir insansındır sempatiksindir. Bazı insanlarda bu durumu çekemez sana nefret beslemeye başlar. Aynı durumları bende yaşıyorum. Kafana takmayacaksın sadece. Sen fit, diri, güçlü kaldığın sürece daha öz güvenli olursun. Yığılıp gidersen depresyona girersin.

Bende bir süre aynı sorunu yaşadım kavga edince sorun düzeliyor aranız kötü olsa bile gelip karismazlar. Benim aram kötü ama yeri geldiginde kendini gösterirsin.

Meyve veren ağaç taşlanır, ki arkadaşların seni taşlıyorsa emin ol onlar arkadaş değil, vakit geçirme aracıdır.

Boş insanlarla münakaşaya girmeye gerek yok hocam. Nasıl olsa kafaları çalışmadığı için siz ne kadar tartışsanızda anlamazlar. Görmezden gelin başka ortamlara girin illa onlarla arkadaş olmak zorunda değilsiniz. Böyle sıkıntılı insanlar hayatın her aşamasında var üstesinden gelmek için bazen uğraşmamak gerekir. Çok uğraşmayın bu tür insanlarla. Cahille tartışmaya girilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…