Okulda zorbalık görüyorum

Kendisi güçlü olmayi denemiş ama yaninda pek kimse olamadığı için desteksiz kalmış. Ona bir destekçi gerek.
Benim bir ara bir canim dostum vardi bana yalan söylediği için tüm arkadaşlık ilişkilerim puff oldu en son bir ara selam vermistim sonra fark ettim ki huyu hala ayni kendi derdini anlatmak başkasını dinlememek bende uğraşmadım.
Güçlü olmak kendi başına zordur bunu ben yaşadim ne kadar uğraşsam en sonunda kimsenin beni rahatsiz edemediği bir sınıftayım arkam geniş vücudum zayif olabilir ama güc konusunda iyiyim.
Sana önerilerim tekrar söylüyorum mümkünse bir aile bireyine bu olayi anlat, rehberlik hocasina durumu anlat ve sinifinin değişmesini iste eninde sonunda sen kazanacaksın vaz geçme sadece güçlü kal.

Herkesin şartları ve karşılaştığı insanlar aynı değil. Karşındaki kişinin şartları çok daha farklı, onları görmüyorsun.

Herkesin şartları ve karşılaştığı insanlar aynı değil. Karşındaki kişinin şartları çok daha farklı, onları görmüyorsun.
Bahane. Ben daha kötüleriyle karşılaştım bundan emin olabilirsin.

İyi de bu arkadaş belli ki kafasına epey takmış. Takmasa buraya yazmazdı zaten. Bu işin çözülmesi lazım bir şekilde. Ayrıca utangaç olmadığını, sorununu kendisi halletmeye çalıştığını söylemiş. Belli ki karşıdakiler laftan anlamayan insanlar. Ben olsam çevremdeki tanıdığım, güvendiğim bir abimden rica edip çıkışta onları bulmasını isterdim.

Okula gittikten sonra annesi değilsin gelemezsin demezler götürebilirsin. Ailenden biri olması ve seni savunması yeterli.
V Çok teşekkürler umarım dediğin gibi iyi gider her şey kendine iyi bak.

Beni tınlayan olacağını sanmam. Sanki beni takmayıp cevaplamayıp dalga geçeceklermiş
gibi geliyor çok korkuyorum böyle şeylerden. Ailemde de kuzenim fln yardım etmez. Çoğusu yardım etmez hepsi değişik insanlar.

Herkesin kaldırma gücü ayni değildir. Sen onu kaldırabilirsin ama başkasi kaldiramayabilir.
Kaldıramıyorsa psikologa gitsin. Onu çağıramam bunu çağıramam diyor. Burdakiler ne zamandan belli psikolog oldu akıl veriyor herkese? Git diyor açık lise oku diyor. Kafası güzel arkadaşın.

Kaldıramıyorsa psikologa gitsin. Onu çağıramam bunu çağıramam diyor. Burdakiler ne zamandan belli psikolog oldu akıl veriyor herkese? Git diyor açık lise oku diyor. Kafası güzel arkadaşın.
Başta neden ön yargılısın? Yanıtları okusan anlarsın. Açıklamayı yaptım, nedenlerini anlattım. Her şeyi kolay mı sanıyorsunuz? Özür bile diledim, durumu parça parça izah ettim. Keyfimden ve şımarıklığımdan, çözmek istemediğimden değil?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…