Okulda zoruma giden olay

NikooBellic

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar forum bunun için uygun yermi bilmiyorum ama anlatmak istedim.

Bütün okul çıkışı merdivenlerdeyken kızın biri beni arkamdan itince az daha önümdeki çocuğu düşürecektim. Kıza tepki verince arkadan 2 tane benden cüssece büyük 2 kişi geldi göğsümden tuttu gücün kızamı yetiyor dedi. İzah etmeye çalıştım anlamadılar ki ben güçlü biri değilim. Açıkçası üstüme 2 kişi gelmeleri ne kadar erkeklik onu da bilemiyorum. Velasılkalem onca kişinin arasında o muamele gerçekten zoruma gitti. Sürekli kafaya takıyorum ne yapacağım onu da bilmiyorum. Buraya yazmak iyi geldi açıkçası, iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafana takacağın bir durum değil, öğretmenlere falan şikayet edip bide boşa dayak yeme. Devam.

Kıza havalı görünmek için seni kullanmışlar, sallama fazla.

Zorla bir de özür dilettirmeye çalıştırdılar, dilemedim tabii ki ama bugün hastaydım gerçekten çok yorulmuştum ve bu tür insanlarla uğraşmak gerçekten çok yorucu. Çok sağ olun arkadaşlar gerçekten rahatlattıniz beni. Psikolog yerine burayı kullanıyorum artık

Hocam öyle geri kafalı insanlar her yerde var görmezden gelin mümkün olduğunca. Benim okulumda Full sizin anlattığınız tipler cirit atıyor ama onlara karşı yapabilecek herhangi bir şeyim olmadığı için görmezden geliyorum en azından kafam rahat.

Biz bunlara vajinaguard diyoruz. Tabii daha kaba tabirle kullanıyoruz bunu. O yüzden boş ver bu tipleri. Sadece sen değil kimse sevmiyor bunları. Ha bizim insanımız dedikoduyu ve bilmeden konuşmayı sever. O yüzden dedikodusu yapılacak başka bir konu çıkana kadar yaşanan olay hakkında arkandan yorum yapan 3- 5 kişi vardır.

Boş ver diyorsunuz da eleman boş verememiş ki konuşuyor. Buraya konu açtıracak kadar içine dert olmuş sizin söylediğiniz boş ver. Tamam doğru olan o ama uktedir bu ne yapsan da unutması mümkün değil.

@NikooBellic Dayak yemen önemli değil güçsüz de olsan dalacaktın kafa göz. Dayak ye, ama geri adım atma.

Bu tiplerden her yerde varlar. Zorbaların dili, zorbalıktır. Başka şey anlamazlar. Takmakta haklısın ama daha çok aklında tutma. Olay kafanda büyürse sana zararı olur.

Takmayın hocam nesiniz takacaksınız takla atan maymun izlemek bu insanları takmakdan daha iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…