Okuldaki arkadaşa söylenecek söz önerisi

masad34

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar okulda geçen yer değiştirdik. Değiştirdiğim çocuk belki tekrar eski yerine geçeceğini söylemişti. Ancak yeri bayağı sevdim ve değiştirmek istemiyorum. Okul çıkışı belki değiştireceğini söyledi. Bana öyle bir söz lazım ki hem reddetmiş olmayayım hem de yer değiştirmesin. Ancak yine kabul etmezse yapacak bir şey yok.

"Kardeşim hem yer değiştirelim diyorsun hem de eski yerine geçmek istiyorsun şimdi burası benim yerim kalk git eski yerine" Ama bunu bol şiveyle söyle bu şekilde söylersen dikkate bile almaz.

"Kardeşim hem yer değiştirelim diyorsun hem de eski yerine geçmek istiyorsun şimdi burası benim yerim kalk git eski yerine" Ama bunu bol şiveyle söyle bu şekilde söylersen dikkate bile almaz.
Daha farklı fikriniz var mı hocam?

Ona reddedemeyeceği bir teklif yapmalısın.

Kral yer güzel ben oturabilir miyim? Diye sorarsan belki izin verir vermezse koy iki tokatı ya (opsiyonel)

Arkadaşlar dedim ki, bu yeri çok sevdim sen demeseydin hiç değiştirmezdim ama illa değiştirelim diyorsan ısrar ediyorsan buyur dedim yine değiştirdi çakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…