M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 7 Aralık 2022 #11 Nieagerams dedi: Anladım, o halde bence en iyisi kulübün öğretmeni kimse durumu açıklayın. Faaliyet yapmak istemediğinizi söyleyin. Genişletmek için tıkla... 3 Haftadır gitmek nasip olmadı nasipse bu hafta gideceğim. 10-15 dakika sürüyormuş dersleri.
Nieagerams dedi: Anladım, o halde bence en iyisi kulübün öğretmeni kimse durumu açıklayın. Faaliyet yapmak istemediğinizi söyleyin. Genişletmek için tıkla... 3 Haftadır gitmek nasip olmadı nasipse bu hafta gideceğim. 10-15 dakika sürüyormuş dersleri.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 7 Aralık 2022 #12 critic dedi: Başka bir kulübe katılırsın zor bir şey değil. Kulüp zorunluluğu okulun saçmalıklarından birisi. Genişletmek için tıkla... Kulüp olayı isteğe bağlı değil miydi? Ben çünkü herhangi bir kulüpte falan değilim.
critic dedi: Başka bir kulübe katılırsın zor bir şey değil. Kulüp zorunluluğu okulun saçmalıklarından birisi. Genişletmek için tıkla... Kulüp olayı isteğe bağlı değil miydi? Ben çünkü herhangi bir kulüpte falan değilim.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #13 Mehmet .T dedi: 3 Haftadır gitmek nasip olmadı nasipse bu hafta gideceğim. 10-15 dakika sürüyormuş dersleri. Genişletmek için tıkla... 10-15 dakika sürüyorsa tiyatro gösterisine hazirlanmiyorlardir herhalde.
Mehmet .T dedi: 3 Haftadır gitmek nasip olmadı nasipse bu hafta gideceğim. 10-15 dakika sürüyormuş dersleri. Genişletmek için tıkla... 10-15 dakika sürüyorsa tiyatro gösterisine hazirlanmiyorlardir herhalde.
critic Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #14 KERKÜK ZİNDANI dedi: Kulüp olayı isteğe bağlı değil miydi? Ben çünkü herhangi bir kulüpte falan değilim. Genişletmek için tıkla... Zorunlu. Milli eğitim sosyalleşme adına bunları zorunlu tuttu. Sizin okulunuzu bilemem ama bildiğim tüm okullarda zorunlu.
KERKÜK ZİNDANI dedi: Kulüp olayı isteğe bağlı değil miydi? Ben çünkü herhangi bir kulüpte falan değilim. Genişletmek için tıkla... Zorunlu. Milli eğitim sosyalleşme adına bunları zorunlu tuttu. Sizin okulunuzu bilemem ama bildiğim tüm okullarda zorunlu.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 7 Aralık 2022 #15 critic dedi: Zorunlu. Milli eğitim sosyalleşme adına bunları zorunlu tuttu. Sizin okulunuzu bilemem ama bildiğim tüm okullarda zorunlu. Genişletmek için tıkla... Benim okul özel okul ondan olabilir mi? Çünkü 11.sınıfım ve 9.sınıftan beri 1 kez bile katılmadım.
critic dedi: Zorunlu. Milli eğitim sosyalleşme adına bunları zorunlu tuttu. Sizin okulunuzu bilemem ama bildiğim tüm okullarda zorunlu. Genişletmek için tıkla... Benim okul özel okul ondan olabilir mi? Çünkü 11.sınıfım ve 9.sınıftan beri 1 kez bile katılmadım.
critic Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #16 KERKÜK ZİNDANI dedi: Benim okul özel okul ondan olabilir mi? Çünkü 11.sınıfım ve 9.sınıftan beri 1 kez bile katılmadım. Genişletmek için tıkla... Özelse MEB'e bağlı değil ki. Özel okullar kendi kurallarını belirler.
KERKÜK ZİNDANI dedi: Benim okul özel okul ondan olabilir mi? Çünkü 11.sınıfım ve 9.sınıftan beri 1 kez bile katılmadım. Genişletmek için tıkla... Özelse MEB'e bağlı değil ki. Özel okullar kendi kurallarını belirler.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 7 Aralık 2022 #17 critic dedi: Özelse MEB'e bağlı değil ki. Özel okullar kendi kurallarını belirler. Genişletmek için tıkla... Notlar e-okula falan giriliyor da o yüzden MEB'e bağlı sanıyordum.
critic dedi: Özelse MEB'e bağlı değil ki. Özel okullar kendi kurallarını belirler. Genişletmek için tıkla... Notlar e-okula falan giriliyor da o yüzden MEB'e bağlı sanıyordum.
critic Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #18 KERKÜK ZİNDANI dedi: Notlar e-okula falan giriliyor da o yüzden MEB'e bağlı sanıyordum. Genişletmek için tıkla... E-okula giriliyor çünkü devlete bağlı. MEB olayı bambaşka.
KERKÜK ZİNDANI dedi: Notlar e-okula falan giriliyor da o yüzden MEB'e bağlı sanıyordum. Genişletmek için tıkla... E-okula giriliyor çünkü devlete bağlı. MEB olayı bambaşka.