OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.468 Çözümler 5 8 Ekim 2023 #1 Ben sunum ödevimi Canva'dan yaptım ve indirince istediğim gibi olmadığı için linkten siteye girip oradan yapacağım sunumu. Erişim engeli var mı?
Ben sunum ödevimi Canva'dan yaptım ve indirince istediğim gibi olmadığı için linkten siteye girip oradan yapacağım sunumu. Erişim engeli var mı?
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 Okullarda Powerpoint var. PPTX formatında indirirsen okulda sorunsuz açabilirsin. İstediğin gibi olmayan kısım neresi?
Okullarda Powerpoint var. PPTX formatında indirirsen okulda sorunsuz açabilirsin. İstediğin gibi olmayan kısım neresi?
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 24 8 Ekim 2023 #3 OOM500 dedi: Ben sunum ödevimi Canva'dan yaptım ve indirince istediğim gibi olmadığı için linkten siteye girip oradan yapacağım sunumu. Erişim engeli var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam açılıyor sorunsuz bir şekilde olmazsa VPN ile açabilirsiniz.
OOM500 dedi: Ben sunum ödevimi Canva'dan yaptım ve indirince istediğim gibi olmadığı için linkten siteye girip oradan yapacağım sunumu. Erişim engeli var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam açılıyor sorunsuz bir şekilde olmazsa VPN ile açabilirsiniz.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.468 Çözümler 5 8 Ekim 2023 #4 SpeeQ dedi: Okullarda Powerpoint var. PPTX formatında indirirsen okulda sorunsuz açabilirsin. İstediğin gibi olmayan kısım neresi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim şimdi de ikisi farklı program olduğu için PowerPoint'te açınca yazılar fotolar v.s kaydı
SpeeQ dedi: Okullarda Powerpoint var. PPTX formatında indirirsen okulda sorunsuz açabilirsin. İstediğin gibi olmayan kısım neresi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim şimdi de ikisi farklı program olduğu için PowerPoint'te açınca yazılar fotolar v.s kaydı