B baranerdem38 Picopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar ben 1 ay boyunca sol ayağımı hareket ettiremicem o yüzden okul yok. Ne olacak tekrarmı olacak?
Arkadaşlar ben 1 ay boyunca sol ayağımı hareket ettiremicem o yüzden okul yok. Ne olacak tekrarmı olacak?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.569 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 10 Aralık 2024 #2 İzin bittikten sonra normal bir şekilde devam edersin.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 10 Aralık 2024 #3 baranerdem38 dedi: Arkadaşlar ben 1 ay boyunca sol ayağımı hareket ettiremicem o yüzden okul yok. Ne olacak tekrarmı olacak? Genişletmek için tıkla... 52 gün özürlü devamsIızlığım var, okula normal bir şekilde geri başlayacağım, dert etme.
baranerdem38 dedi: Arkadaşlar ben 1 ay boyunca sol ayağımı hareket ettiremicem o yüzden okul yok. Ne olacak tekrarmı olacak? Genişletmek için tıkla... 52 gün özürlü devamsIızlığım var, okula normal bir şekilde geri başlayacağım, dert etme.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.768 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Aralık 2024 #4 baranerdem38 dedi: Arkadaşlar ben 1 ay boyunca sol ayağımı hareket ettiremicem o yüzden okul yok. Ne olacak tekrarmı olacak? Genişletmek için tıkla... İlkokul yada liseye gittiğine göre değişir.
baranerdem38 dedi: Arkadaşlar ben 1 ay boyunca sol ayağımı hareket ettiremicem o yüzden okul yok. Ne olacak tekrarmı olacak? Genişletmek için tıkla... İlkokul yada liseye gittiğine göre değişir.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 10 Aralık 2024 #5 Tircii dedi: İlkokul yada liseye gittiğine göre değişir. Genişletmek için tıkla... Eğer raporu varsa, hayır değişmez.
Tircii dedi: İlkokul yada liseye gittiğine göre değişir. Genişletmek için tıkla... Eğer raporu varsa, hayır değişmez.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.117 Çözümler 51 Yer Bursa 10 Aralık 2024 #6 baranerdem38 dedi: Arkadaşlar ben 1 ay boyunca sol ayağımı hareket ettiremicem o yüzden okul yok. Ne olacak tekrarmı olacak? Genişletmek için tıkla... Heyet raporuydu sanırım ondan alırsan 60 güne kadar esniyor.
baranerdem38 dedi: Arkadaşlar ben 1 ay boyunca sol ayağımı hareket ettiremicem o yüzden okul yok. Ne olacak tekrarmı olacak? Genişletmek için tıkla... Heyet raporuydu sanırım ondan alırsan 60 güne kadar esniyor.