Okuldan ayrılıp açık liseye nasıl geçilir?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Okuldan kesin olarak ayrılmam gerekiyor da üniversite sınavına hazırlanmak için. 11. sınıfım. Açık liseye geçmeye çalışacağım da eğer olmazsa uygun fiyatlı özel okul var mıdır? Dershaneye gideceğim de zaten sadece sınavlar için özel okul istiyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yaşından küçüksen veli ile halk eğitim merkezine gitmen gerekiyor, bir de birkaç belge istiyorlardı fotoğraf vs. internetten bak ne gerektiğine ama son zamanda açığa geçmek zorlaştırıldı deniyor değişmiş olabilir.

Okul gereksiz gibi dursada bir düzen oluşturuyor. Şu saatte kalk şu saatte uyu dediği için düzensiz insanlar için iyi. Bende sizin gibi düşünmüştüm aynı sınıftayız fakat özel okullar hem pahalı hem de açığa almak zor oldu. (Dershanenin 50k olduğu yerde strandart bir özel okul 100k rahat vardır)

Açık liseye geçemezsin. Bu sene onu kaldırdılar okula gitmekten başka şansın yok.
1694273003424.png

Merhaba. Okuldan kesin olarak ayrılmam gerekiyor da üniversite sınavına hazırlanmak için. 11. sınıfım. Açık liseye geçmeye çalışacağım da eğer olmazsa uygun fiyatlı özel okul var mıdır? Dershaneye gideceğim de zaten sadece sınavlar için özel okul istiyorum da.

Hocam İzmir'de ki en kötü özel okul bile ilkokul için 100k fiyat çıkardı. Anlayacağınız özel okullar ateş pahası.

18 yaşından küçüksen veli ile halk eğitim merkezine gitmen gerekiyor, bir de birkaç belge istiyorlardı fotoğraf vs. internetten bak ne gerektiğine ama son zamanda açığa geçmek zorlaştırıldı deniyor değişmiş olabilir.
Tamam da zorlaştırıldı ama. Açığa geçmek kısıtlandı.

Okul gereksiz gibi dursada bir düzen oluşturuyor. Şu saatte kalk şu saatte uyu dediği için düzensiz insanlar için iyi. Bende sizin gibi düşünmüştüm aynı sınıftayız fakat özel okullar hem pahalı hem de açığa almak zor oldu. (Dershanenin 50k olduğu yerde strandart bir özel okul 100k rahat vardır)
Hocam benim dershane 50k değil. Tanıdıkta. Ayriyeten burada da düzen var. Kafama göre takılmıyorum. Sadece vakit kaybı değil. Ben sadece sınavın olduğu özel okul demiştim de öyle de okul yoktur.

Açık liseye geçemezsin. Bu sene onu kaldırdılar okula gitmekten başka şansın yok. Eki Görüntüle 1938387
Gerekirse okumam ama o okula gitmem hocam.

Hocam İzmir'de ki en kötü özel okul bile ilkokul için 100k fiyat çıkardı. Anlayacağınız özel okullar ateş pahası.
Normal özel okul demiyorum zaten. Dershaneye gideceğim. Sadece sınavların olduğu ucuz okul yok mudur ? Derslere girmeyeceğim çünkü.

Hocam bu Açık Lise kayıtları ne zaman başlayacak? Okullar açılıyor Pazartesi
11 Eylül de başlar da siz geçecek misiniz ?

Normal özel okul demiyorum zaten. Dershaneye gideceğim. Sadece sınavların olduğu ucuz okul yok mudur? Derslere girmeyeceğim çünkü.

11 Eylül de başlar da siz geçecek misiniz?

Evet hocam bende 11.Sınıfa geçtim geçiş yapacağım. Eski olduğu için bizim lisenin yurtu yıkılmıştı mazaret olarak onu göstereceğim köyde kalıyorum zaten

Normal özel okul demiyorum zaten. Dershaneye gideceğim. Sadece sınavların olduğu ucuz okul yok mudur? Derslere girmeyeceğim çünkü.

11 Eylül de başlar da siz geçecek misiniz?

Dediğiniz yerlere özel okul denemez. Sınav için temel liseye bakabilirsiniz özel okul kadar pahalı olmazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı