Okuldan bıktım

Mr White

Hectopat
Evet daha 2 hafta oldu fakat okuldan bıktım.
Her gün 8 de derse gir 16.20 de çık 17 de eve gel. Dersler desen hiçbir şey anlamıyorum. Her gün böyle tekrar ediyor. Ödevlerden dolayı kendime vakit ayıramıyorum. Açığa geçeyim desem ailem izin vermiyor bir de daha 9. Sınıfım. Yani 4 yıl çekilir mi hiç bilmiyorum. Bir takım modern köleyiz. (Buraya sadece içimi dökmek istedim)

Hoşgeldin. Daha 9. sınıfmışsın, iş kötü. Kendini motive et yoksa 4 sene dayanamazsın.

Kesinlikle iş hayatı daha zordur. Ben de dokuzuncu sınıfta aynı düşüncelerdeydim ama zamanla bayağı alıştım okula. Sonra okul bitince iş hayatının ekstra zor olduğunu anladım. Boş verin modern köleliği falan abim, bakın hayatınıza; zorlukları atlatamazsanız, istediklerinize ulaşamazsınız. Tabii babanız fabrikatör veya iş insanı değilse.

Hobi edinebilirsin, evdeyken sevdiğin şeyleri yapabilirsin. Ben meslek dersleri haricinde sadece uyuyorum. İşlediğimiz konuları evde YouTube'dan tekrar ediyorum. Tavsiye ederim.

Bende aynı senin durumdayım dişimi sıkmaya calısıyorum zaten geriye 3 yilim kaldi 1400 günüm kaldı dayanmaya calisiyorum
Hayat zorluklarla zorlu mücadele etmeye çalış

Bende aynı senin durumdayım dişimi sıkmaya calısıyorum zaten geriye 3 yilim kaldi 1400 günüm kaldı dayanmaya calisiyorum
Hayat zorluklarla zorlu mücadele etmeye çalış

Dersleri dinlememe rağmen niyeyse hocalar bana taktı.

Bizim ders yanlış hatırlamıyorsam 7.20 gibi başlıyordu 12.20 gibi bitiyordu. Sabah 8 akşam 5 nedir. Herhalde öyle bir durum olsa asla okumazdım. Şuan 25 yaşındayım bahsettiğim olay 9 sene öncesi falan

Modern köleliği dandik işe girersen daha sert hissedersin. Şu 4 yılda dayanırsan kölelik falan kalmaz.

Haklısın fakat zihinsel olarak çok yorgunum.

Hobi edinebilirsin, evdeyken sevdiğin şeyleri yapabilirsin. Ben meslek dersleri haricinde sadece uyuyorum. İşlediğimiz konuları evde YouTube'dan tekrar ediyorum. Tavsiye ederim.

Ödevlerden zaman kalmıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…