Şimdi arkadaşlar bizim okulda bir kız var. Yeni gelmiş büyük ihtimal daha önce hiç görmedim. Ben 12/B sınıfindayim. Bizim karşımızda 12/A sınıfı var. Kız 12/C sınıfında ancak 12/A sınıfına arkadaşının yanına geliyor ve kendisini sık sık görüyorum. Bana çok hoş geliyor nedensiz bir şekilde. 12/A sınıfında çok samimi olduğum çocukluk arkadaşım var bugün ona anlatacaktim. Ancak muhabbet arasında kızın lafı geçti ben ondan şüpheleniyorum dedi. Kıza da istek attı gözümün önünde. Arkadaşımın gönlü başka birinde zaten neredeyse 1 yıldır onun için uğraşıyoruz. Arkadaşım öyle diyince ben de söyleyemedim. Kızla göz göze bile gelmiyoruz. Benimki onda ama onunkini bilmiyorum artık. Garip bir şekilde bana her hali çok hoş ve tatlı geliyor. İşin kötü yanı ise kıza günden güne ilgim artıyor. Hiç konuşmadık bile ama işte ilk defa kendime engel olamadığım bir konuya rastladım.
Biraz patlayıcı bir kişiliğim var. Daha önce böyle bir yaşamamış olsam da gider söylerim ne olacaksa olsun derim kendi kendime. Ama aynaya bakıyorum yakışıklı bir yüzüm yok, boyum uzun değil ortalama sayılır hatta biraz daha altı desem doğru olur. Yani kendimde çekici olan bir şey bulamıyorum bu yüzden de içime atıyorum. Biraz kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum tavsiye verirseniz sevinirim.

Biraz patlayıcı bir kişiliğim var. Daha önce böyle bir yaşamamış olsam da gider söylerim ne olacaksa olsun derim kendi kendime. Ama aynaya bakıyorum yakışıklı bir yüzüm yok, boyum uzun değil ortalama sayılır hatta biraz daha altı desem doğru olur. Yani kendimde çekici olan bir şey bulamıyorum bu yüzden de içime atıyorum. Biraz kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum tavsiye verirseniz sevinirim.