Okuldan çok sıkılmak

AhmetAli02314

Centipat
Arkadaşlar okulda idare ile bir ton sorun yaşadım ve derste çalışamıyorum gitmek istemiyorum haftadır raporla geçiştiriyorum ama son 1 hafta için rapor hakkım kaldı. Ne yapmalıyım sizce tüm fikirleri önemsiyorum açık, özel okul vb. gitmelisin ve zorundasın gibi şeyler söylemeyin çözüm arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçıncı sınıfsın?

Bahsettiğin sorunlar resmiyetleşmiş sorunlar mı yoksa polemik gibi şeyler mi?

Dostum aynı sıkıntıları bende yaşadım zamanında ama bitiyor elinde sonunda git okuluna.

Yanında bir roman götür, arka sıraya geç oku. Zaten gittiğin yer özel lise veya ülkenin en iyi devlet liselerinden birisi değilse aldığın ders hiçbir işine yaramayacak.

Dostum aynı sıkıntıları bende yaşadım zamanında ama bitiyor elinde sonunda git okuluna.
hocam bu sevmemek değil nefret etmekte değil bambaşka bir şey agresif birisiyim en sonda bi hocaya bi tokat atsam sonu ne olur

Yanında bir roman götür, arka sıraya geç oku. Zaten gittiğin yer özel lise veya ülkenin en iyi devlet liselerinden birisi değilse aldığın ders hiçbir işine yaramayacak.
gitmek istemiyorum açığa mı alsam
?

Hocam bende 10. sınıfta aynı durumları yaşadım. 150 güne yakın belki devamsızlık yaptım. Onlarca işte çalıştım ve sonunda gördüm ki, o üniversiteden alınan kağıt parçası gerçekten insandan daha değerli. Şu an bu pişmanlıkların üzerine oturdum ders çalışıyorum. Günde 10 saatin altına düşmeden çalışıyorum. Bir daha o iğrenç günleri tekrar yaşamamak için.
Bunu bilerek hayatınıza yön verin. İsterseniz okulla bağınızı tamamen kesip bir işe girip çalışın, isterseniz kendinizi zorlaya zorlaya sınava girip istediğiniz bölümü okuyup rahatınıza bakın. Karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…