Virüssüz Peedy Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Pazartesi 17:49 #1 Arkadaşlar merhaba, görselde gördüğünüz üzere evimle okulum arası mesafe bu şekilde. Toplu taşıma ile önce metroya binip ardından otobüse binmem gerek, yürüyerek ise yarım saatte eve gelebiliyorum. Kararsız kaldım, sizce nasıl gelmeliyim?
Arkadaşlar merhaba, görselde gördüğünüz üzere evimle okulum arası mesafe bu şekilde. Toplu taşıma ile önce metroya binip ardından otobüse binmem gerek, yürüyerek ise yarım saatte eve gelebiliyorum. Kararsız kaldım, sizce nasıl gelmeliyim?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.586 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 17:53 #2 Kendini yormana gerek yok metro + otobüse bin. Ha toplu taşıma sevmeyen birisi isen yürüyerek gitmek de bir seçenek.
Kendini yormana gerek yok metro + otobüse bin. Ha toplu taşıma sevmeyen birisi isen yürüyerek gitmek de bir seçenek.
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 909 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:01 #3 Yaşam tarzın hareketsiz ise yürümeyi tercih et. Hareket yeterince varsa toplu taşıma ile git, 30 dakika kısa bir mesafe değil.
Yaşam tarzın hareketsiz ise yürümeyi tercih et. Hareket yeterince varsa toplu taşıma ile git, 30 dakika kısa bir mesafe değil.