Okuldan kaçarken yakalanmak

Zarter

Hectopat
Daha fazla  
Son sınıfım. Okuldan kaçarken görmuşler. Sanırım sorup araştırıp bulmuşlar. Araya hafta sonu girdi ama pazarda törene gideceğim. Bir şey olur mu? Bir de sizinde boyle anılarınız var mı?

Son sınıfım. Okuldan kaçarken görmuşler. Sanırım sorup araştırıp bulmuşlar. Araya hafta sonu girdi ama pazarda törene gideceğim. Bir şey olur mu? Bir de sizinde boyle anılarınız var mı?

İstiklâl Marşı'ndan kaçtıysan sıkıntı. Ama eğer normal kaçma ise çok bir şey olmaz. İstiklâl Marşı'ndan kaçtığın için disiplin cezası verebilirler.

Son sınıfsanız bir şey olmaz hem herkes en az 1 kere okuldan kaçmştır eğer yoklamada var yazılıp ondan sonra kaçtıysanız sıkıntı çıkabilir.

Böyle diyorum çünkü geçen sene İstiklâl Marşı'na katılmayan sınıfa komple disiplin cezası verildi.

En kötü ihtimali yazayım. Disiplin yersin, ailen kızar ( hitabetine göre değişir durumu düzgünce anlatırsan disiplinden bile kurtarırlar seni) disiplin yersin, mezun olurken silerler aldığın disiplini.

Hiç bir şey olmaz rahat ol. gözünü korkutmak için 3-5 laf söylerler disiplin alsanız bile lafta alırsınız disiplinin sicile işlenmesi için ağır bir suç işlemen lazım.

Bekçi peşimizden koşmuştu ama kaçan kişi sayısı 100 olumca bir şey yapamadı .
Ben tektim

İstiklâl Marşı'ndan kaçtıysan sıkıntı. Ama eğer normal kaçma ise çok bir şey olmaz. İstiklâl Marşı'ndan kaçtığın için disiplin cezası verebilirler.
Genel bir kaçıştı ama bir nevi istiklal marşına da katılmamış oldum

Son sene öğle arası dersten kaçıp Avengers: Infinity War izlemeye gitmiştim. İstiklal Marşı töreninden kaçmadığınız sürece sıkıntı yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…