Okuldan kaçınca ne olur?

Paryt01

Femtopat
Daha fazla  
Okuldan kaçtık 4 kişi. Okulun oradan geçtik. Bahçedeki çocuklar söyleyince hoca bize gelin buraya dedi. Biz de geliyoruz dedik ama kaçtık ön kapıya giderken (olay arka kapıda gerçekleşiyor ve orası kapalı) herhangi bir şey olur mu? Yüzlerimizi görmediler. Diğer arkadaş aşağı doğru kaçtı 3 kere hoca ile karşılaşmış. Bir şey olmamış. Bir şey olur mu?

Yok yazabilir diye biliyorum bir disiplin suçu değil.

Ailene bildirme hakkı var.

Mesele yakalanmak değil, yaptığının farkında olmak.
Okuldan kaçıp çocuklara rezil olmuşsunuz, sonra da “görmediler” diye kendinizi avutuyorsunuz.
Hoca görmese ne olur, vicdanın görüyor mu?
Bugün kaçtığın okul, yarın işin falan olur. Dikkat et.

Vicdanımız zaten acıdı sonra evlere dağıldık ilk defa yaptığımız için.

Bağıran hoca bizi tanımıyor adımızı bilmiyor ve direk okula girmeden kaçtık bir daha yapabileceğimizi zannetmiyorum.

Bağıran hoca bizi tanımıyor adımızı bilmiyor ve direk okula girmeden kaçtık bir daha yapabileceğimizi zannetmiyorum.

İlkokulda ve ortaokulda o kadar önemsemiyorlar. Sizi görmemişler zaten ve unuturlar muhtemelen. Tabii yapılan iş yanlış. Kaçacağınıza hiç gitmeyin daha iyi.

Vicdanımız zaten acıdı sonra evlere dağıldık ilk defa yaptığımız için.

Bir daha yapmayın. Allah korusun, okul saatinde başınıza bir şey gelse ya da yoklamada zimmetli olan hoca sorumlu tutulup açığa alınsa, bunun vebalini kim ödeyecek? Bir düşünün.

Son düzenleme:
Bunlar okulda o yaşlarda hemen herkesin bir kereliğine yaptığı küçük kaçamak maksat heyecan olsun. Ha doğru mu asla değil. Bir kere yaptınız aldınız hevesinizi bir daha yapmayın hocalarınız sıkıntıya girebilir sizin de başınız ağrıyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…