Okuldan mı AÖL'den mı devam edilmeli?

Glarious0

Hectopat
Ablalarım abilerim hocalarım büyüklerim. Öncelikle herkese merhaba. 17 yaşında lise 3 öğrencisiyim. AÖL'den devam ediyorum okuluma. Bir arkadaş ağzına güzelim okuldan çıktı bunun pişmanlıkları oldu. 17 yaşına kadar ağır ve hafif denilecek her işi yaptım neredeyse yani iş hayatını biliyorum. Şu anda da çalışıyorum. Her zaman okumak ve üniversiteye gitmek istemişimdir. Ama okulda ne kadar emek harcasam da kapasitem yüzünden bir şeyi yanlış yapıyorum olmuyor. İyi ve düzgün cocugum okulda da genellikle yaramazlık yapmam en ön sıramdan dersi dinlerdim. Belki zekiyim ama bunu kullanamıyorum. Okulun 2 dönemi başladı yaklaşık 2-5 3 hafta oluyor. 1 dönem bilgisi yok bende. AÖL'den normal okula geçip iyi emek verip iyi bir üniversite kazanıp yurt dışı yaşamayı ve okumayı düşünüyorum. Kafam çok karışık çünkü daha ne istediğimi bilemiyorum. Bir yandan çalışmak istiyorum. Bir yandan okumak. Hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Okula dönme şansım var durumu anlatırsam dönebilirim. Dönünce de bilgim olmadan sınavlardan falan kalırsam veya okuldan iyice kötü olur sizce ne yapmalıyım? Tavsiyelerinize ve yardımlarınızı açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite kazanıp yurt dışına gitmek istiyorsanız örgün eğitime geçmenize gerek yok. Bunu açık liseden de yapabilirsiniz. Açık lise mezunları üniversite okuyamaz gibi kural yok.

Üniversite kazanıp yurt dışına gitmek istiyorsanız örgün eğitime geçmenize gerek yok. Bunu açık liseden de yapabilirsiniz. Açık lise mezunları üniversite okuyamaz gibi kural yok.
Hocam YD' da rahat ve refah içinde yaşamak için iyi bir bölüm okunmalı değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı