Okuldan nasıl çıkılabilir?

Ben ortaokuldayken çantayı arkadan atıp top kaçtı diye almaya gidiyormuş numarası yaparak kaçıyordum.

Hocam biz de izin kağıdı imzaladık bu hafta ben de gitmedim. Sınavı olup direkt eve gidebiliyoruz biz ama diğer okullarda farklı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gün rapor al bir şekilde sınav olduktan sonra velini arat ablanı aratsan salarlar bence.

Şimdi bir yerden tırmanıp kaçamam. Bir tık obezlik var bir de ölümüne tel döşemişler 2 tane güvenlik var biri çok yaşlı ve bayağı tilt biri. Diğerininde deli raporu var. Kapıdan koşa koşa kaçmam lazım.

Peki rapor alıp tüm sınavları tek bir güne ayarlamayı düşündünüz mü hocam?

Hocam ondan sonraki günle full rapor alacağım zaten babam izin vermez. Bir de hocalar aynı gün yapmıyolar gıcıklığına.

Hocam biz de izin kağıdı imzaladık bu hafta ben de gitmedim. Sınavı olup direkt eve gidebiliyoruz biz ama diğer okullarda farklı olabilir.

En mantıklı seçenek bu herhalde. Yarın babam alacak sınavlar bitince o sırada söylerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…