Okuldan uzaklaştırma aldım

siberci013

Picopat
Lise son sınıf öğrencisiyim. Bugün okulun çatı katındaki tuvalette sigara içerken yakalandım. Müdür cebimdeki çakmağı vs. aldı. 1 hafta uzaklaştırma aldım. Aileme durumu nasıl açıklayacağım? Birde sicilime işlenir mi?

Hocam biz okul yönetimini çantamızı arıyorlar diye şikayet ettik ertesi gün müdür ve 3 hoca okuldan kovuldu.
Şimdi gelipte "hocalar üstümüzü veya çantamızı arayabilirler" demeyin!

Hocam o sıkıntı değil benim açımdan YKS'ye hazırlanıyorum konulardan 1 hafta geri kalacağım.

Hocam biz okul yönetimini çantamızı arıyorlar diye şikayet ettik ertesi gün müdür ve 3 hoca okuldan kovuldu.
Şimdi gelipte "hocalar üstümüzü veya çantamızı arayabilirler" demeyin!
Kore'demi oldu bu olay? Orada çok sıkılar evet.

Sicile işlemez. Sigara sağlığa zararlı, gereksiz ve pahalı. Bırak rahatla.

Hocam o sıkıntı değil benim açımdan YKS'ye hazırlanıyorum konulardan 1 hafta geri kalacağım.
YouTube denen bir şey var. Geri kalmazsınız.

Ailenize durumu nasıl aciklayacaginiza gelince, aileniz sigara içtiğinizi biliyorsa işiniz daha kolay ama bilmiyorsa geçmiş olsun.

Ailene dürüst olarak durumu anlat. Sigara içtiğim için okuldan 1 hafta uzaklaştırıldım de. Biraz sinirlenebilirler ama haklılar ve birkaç saate soğurlar. Bırakın şu laneti gözünüzü seveyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…