Okuldan veli haberi varken kaçmak suç mu?

Bayezid66

Centipat
Daha fazla  
Bizim sınıftan herkes har çarşamba öğle arası kaçar, biz de enayi gibi o sıkıcı biyoloji dersine girerdik. Bugün hem "Bir kerede biz kaçak" dedik. Biz normalde 5 kişi kaçacaktık ama sınıftakilerden totalde 10 kişi filan çıkmışız. Bizim coğrafyacı ve biyolojici de sınıf öğretmenine şikayet etmiş. Sınıf öğretmeni beni çok severdi, tarihcimizdi. Kadın da sinirlenmiş sanırım. Yarında zaten 1 saat ona dersimiz var Bismillah diorum. Neyse ben okuldan eve geldiğimi velime anlattım haberleri vardı yani. Ben kaçtım ama belki karnım ağrıyordu, kim nerden bilecek?

Bence liseden sonra devam etmeyin, üniversiteyi vesaire düşünmeyin.

Neden üniversite okumamasını ve okulu bırakmasını açıklarsanız size hak verebiliriz üstü kapalı söylerseniz bizde anlamayız ve size hak veremeyiz.
Tabii ki, "Bizim sınıftan herkes har çarşamba öğle arası kaçar, biz de enayi gibi o sıkıcı biyoloji dersine girerdik." cümlesi açıklıyor. Adam derse girmek istemiyor, eğitim almak istemiyor. Neden zorla bir yükseköğretim kurumuna girecek ki?

Belki dil veya eşit ağırlık üzerinden girmeyi planlıyor. Haliyle biyoloji onun için önemsiz bir ders olabilir. Belki de hocayı sevmiyor. Sırf bir dersten kaçtı diye okulu bırak demek bana saçma geldi.
Hoca çok sıkıntılı Coğrafyacı kendi yanlış anlaması ama geçen hafta haslatıktan kıvranırken Biyoloji hocası 2 dakka dinlenmeme izin vermeden zorla Belgesel izletmişti. Kısacası hoca kötü ve bir kerede girmim dedim

Belki dil veya eşit ağırlık üzerinden girmeyi planlıyor. Haliyle biyoloji onun için önemsiz bir ders olabilir. Belki de hocayı sevmiyor. Sırf bir dersten kaçtı diye okulu bırak demek bana saçma geldi.
Hepimiz o yollardan geçtik dostum, yapman gerekeni yapmak bir sorumluluk bilincidir.

Bilişim okuyorum kanka. Biyoloji ne haltıma yarayacak dersten soğutan sıkıcı bir şekilde anlatan bir hocanın dersine nie gireyimki?? Biyoloji en sevdiğim 3 ders arasında yer alırken neden kaçayım? Kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…