lykiaareal Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #11 Kanka ödev varmıydı ya?
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 21 Eylül 2024 #12 Edebiyat açıklanmış la.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #13 "Kanka uyan biri tuvalete kol gibi bırakmış."
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #14 Kanka telefonu sakla hoca geliyo
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.664 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 21 Eylül 2024 #15 Sentron dedi: Halısahaya gelin daha maç yapacaz Genişletmek için tıkla... Saat kacta? Ben bugun okuldan cikinca internet cafeye gaciyom. Arkadaslarla vese atacagazzz. noclip dedi: Edebiyat açıklanmış la. Genişletmek için tıkla... Şimdi mi ogrendin aga. Hoca aciklayali 2 gun oldu beagg yusfeli dedi: Olum ellinci tıkanmış tuvalet gösterişin bıkmıyon mu? Genişletmek için tıkla... Yo biz bikmioz. Oyle bir profesyonellestik ki kimin yaptigini analiz edioz artik ahmetfpsz dedi: Kanka telefonu sakla hoca geliyo Genişletmek için tıkla... Bu gun aramami vardigi ayvayi yedik. Heykirab dedi: "Kanka uyan biri tuvalete kol gibi bırakmış." Genişletmek için tıkla... Bir daha mi birakmislar ?
Sentron dedi: Halısahaya gelin daha maç yapacaz Genişletmek için tıkla... Saat kacta? Ben bugun okuldan cikinca internet cafeye gaciyom. Arkadaslarla vese atacagazzz. noclip dedi: Edebiyat açıklanmış la. Genişletmek için tıkla... Şimdi mi ogrendin aga. Hoca aciklayali 2 gun oldu beagg yusfeli dedi: Olum ellinci tıkanmış tuvalet gösterişin bıkmıyon mu? Genişletmek için tıkla... Yo biz bikmioz. Oyle bir profesyonellestik ki kimin yaptigini analiz edioz artik ahmetfpsz dedi: Kanka telefonu sakla hoca geliyo Genişletmek için tıkla... Bu gun aramami vardigi ayvayi yedik. Heykirab dedi: "Kanka uyan biri tuvalete kol gibi bırakmış." Genişletmek için tıkla... Bir daha mi birakmislar ?