Okulla ilgili soruşturma ne zaman sonuçlanır?

Dostum benim lise dönemim hareketli geçti tutanaktır disiplindir de alayını yedim. Gelip burada kendi kendine polislik taslama. Sen arka sırada sus pus oturan tüm gün uyuyan tiplerdensin diye benim de onlardan olduğumu zannetme.

1. si merak etme gaayet de sosyal bir insanım. Sosyallik dediğimiz geçip ona abilik taslayıp buna emrettiğini yaptırmak değildir. 2. si senin gibiler yüzünden bu Türkiye'de olan oluyor ve maalesef Türkiye'nin geleceği bizim elimizde. Hala daha bana yediğin tutanaklar disiplinler ile üstünlük kurmaya çalışıyorsun. Bana seçme şansı verseler senin gibi bir ukala olmak yerine arka sırada oturmayı tercih ederim.

Düşünmedim bence böyle bir zahmete gerek yok ne değişecektir ki?
Ailenle gidip durumu anlatıcaksın bir sonuç alamadağını söyleyeceksin o da gerekeni yapar. Bu işler dilekçeyle onla bunla olmuyor kimse sallamıyo o durumda sizi gidip konuşucaksınız.

Ailenle gidip durumu anlatacaksın bir sonuç alamadağını söyleyeceksin o da gerekeni yapar. Bu işler dilekçeyle onunla bununla olmuyor kimse sallamıyor o durumda sizi gidip konuşucaksınız.

Tamamdır zaten aileme söyledim yarın gidip bir kez daha olayı soruşturup masrafların giderilmesini isteyecekler. Ayrıyeten sonuç alamadığımızı dolayısıyla okul idaresi yüzünden mağduriyetimin giderek arttığını CİMER aracılığıyla il milli eğitime bildirdim. Bundan sonrası tevekküldür cevaplarınız için teşekkür ederim. Son kez insanların montunu ateşe vermeyen, okul duvarını delmeyen, sicili olan bir tip olmayıp eli yüzü temiz sosyal bir insan olduğum için Allah'a ve beni böyle yetiştiren aileme teşekkür ederim.

Adamdan şikayetçi olmamışsınız, ailenizin belli bir para talebi yok belli ki çocuktan hıncını alamamışsın sallıyorsun. Madem içini soğutacak gidip döv çocuğu.
Şikayetçi olmasaydı Cimer'e bildirmez ve okula, ailesine, rehber öğretmenine bildirmezdi. Yorum yapmak için yorum yapmışsın. Konuya bir faydan da olmamış. Arkadaş belli ki çocuğun ağır bir ceza almasını istiyor, montunu yaktı diye "zararımı karşıla bu işi unutalım" gibi saçma sapan şey istemiyor haklı olarak. Bunu yapan bir gün yarın senin çocuğuna da yapar. Kendi oğluna yapıldığı zaman senin ne yapabileceğini de tahmin edebiliyorum. Burada konuyu açtığı için arkadaşa resmen azarlar gibi konuşman çok garip. Sanki montu yakan çocuk senmişsin gibi konuşmuşsun.

Sicile işlendi ne demek olum
Bu ne biçim bir üslup? O senin oğlun değil. Askerlik arkadaşıyla konuşuyor sanki.

Henüz reşit olmayan bir çocuk reşit olmayan bir çocuğun montunu yakıyor ve aleve de vermiyor sadece ucundan yakıyor sen de bundan ağır bir ceza almasını bekliyorsun konuyu açan arkadaş gibi. Azarlar gibi bir tavır da yok ben hukuk okuyan birisi olarak ona tavsiyelerde bulundum. Ayrıca üslubumu da sana soracak değilim. Komiksin gerçekten.

Senin reşit olmayan dediğin çocuklar Ahmet Minguzzi gibi vatana millete hayrı olacak çocukları elimizden alıyorlar haberin yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır bi ceza almasını beklediğimi nerden çıkarttınız anlamadım? Sadece uzun süre geçmesine rağmen okul idaresinin sorumsuzluğundan şikayetçi olduğumu ve disiplin suçu işleyen bir çocuğun kısa sürede uzaklaştırma, kınama gibi ceza alması gerekirken okulun kapanmasına yakın Hala daha bir gelişme olmadığını belirttim fakat Hala daha laf yetiştirme, insanları zorbalığa ve aşağılama derdindesiniz. Bugün birinin montunu yakan ceza almazsa yarın başkasının evini, bağını neden yakmasın? Sizin montunuzu bi şebek gelip çakmakla yaksın sonra ceza almasın ne düşünürsünüz?

Hukuk okuduğunuzu söylediniz. Bir söz vardır okumuş ama adam olamamış, şu an aynen tam olarak mesajlarınızdan o sonuç çıkartılıyor. Ben bile 16 yaşımda olmama rağmen tanımadığım insanlarla nasıl üslupta konuşmam gerektiğini, onlara nasıl hitap etmemi gerektiğini iyi biliyorum hukuk okumamama rağmen. En azından tanımadığım insanlara "olum" diye hitap edip üstünlük kurmaya çalışmıyorum.

Son düzenleme:
Reşit olup olmamasının bir önemi yok, bunun anayasada bir cezası var ise elbette ki cezasını çekecek. Arkadaşın bu hakkını kovalaması kadar doğal bir durum yok. Yasak cismi okula getirmeden ve mala zarar vermeden 2 tane suç saydım ben. Bir de hukuk okuduğunu söylemişsin, başımıza Avukat olursan vay halimize...

O zaman reşit değil diye gitsin, bir başka arkadaşına çakmak ile bir tarafını yaksın? Onu yapan bunu da yapar, değil mi? Yapmayacağının garantisini verebiliyor musun bana? Veya başka bir örnek vereyim, sokakta reşit olmayan bir çocuk varsa kardeşine yoksa sana sebepsiz yere vurup kaçsın, sen de de ki "reşit değil olsun, 1 kere vurdu diye ağır bir ceza mı alsın?". Biz de çocuk olduk ama gidip bir başkasının malına bile isteye, okula sokulması yasak olan bir cisim ile zarar vermedik. Bir laf vardı, yılanın başını küçükken ezeceksin diye.

Nasıl konuşacağını da bir zahmet benden öğrenme zaten, üniversite okuyorsun, bir zahmet bil. Ama görünen o ki bilmiyorsun. Tanımadığın bir kişiye "oğlum" diye hitap ediyorsun. Sokakta nasıl tanımadığın birisine o şekilde hitap etmiyorsan, burada da edemezsin. Forumun kuralları var. Saygılı bir şekilde konuşmak zorundasın. Sana nasıl başkası saygı çerçevesi içerisinde konuşuyorsa, sen de o şekilde konuşmak zorundasın.

Hatalarını çok net bir şekilde belirttim. Daha fazla yazılacak bir şey yok. Konu sahibinin konusunun da farklı yerlere gitmesini istemiyorum. Sen de buna dikkat et lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…