Bence açılır artık. Vaka sayısı artık düşüşe geçti. Tedbirlere uyulmaya devam edilirse mayıs sonu haziran başı gibi iş biter, bunu Bilim Kurulu üyesi Levent Yamanel söylüyor.
Açılsa giden olur mu sanki? Devamsızlık hakkını kullan gitme. Şahsen okulların değil de bir çok yasağın kalkacağını düşünüyorum. AVM, seyehat vb... Gelişen ekonomimiz turizm geliri olmadan şahlamaz.
Bence açılmaz. Açılacak ise neden uzaktan eğitim diye bir şey var? Neden 1 ay kala canlı sınıf uygulamasını getirdiler? Üstelik 4 hafta var yani. 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var zaten. Bence açılmaz.
Açılsa giden olur mu sanki? Devamsızlık hakkını kullan gitme. Şahsen okulların değil de bir çok yasağın kalkacağını düşünüyorum. AVM, seyehat vb... Gelişen ekonomimiz turizm geliri olmadan şahlamaz.
Yani bence olursa bile çoğu velinin göndereceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle o zamana kadar virüs şiddetini artıracak. Çünkü şu an yavaş yavaş düşüşe geçti. İnsanlar az da olsa gevşeyecek ve pat diye virüs şiddeti artmış olacak.
8. ve 12.sınıflar açılakmış yanlış görmediysem yinede gidip gitmeme veliye ve çocuga bırakılıyormuş yani devamsızlık söz konusu değil daha sonrada kademeli açılacakmış.