Okullar 1 Haziran'da Açılır Mı?

Açılsa giden olur mu sanki? Devamsızlık hakkını kullan gitme. Şahsen okulların değil de bir çok yasağın kalkacağını düşünüyorum. AVM, seyahat vb.
Derslerinin bilincinde olan ve geleceğini garanti altına almak isteyen herkes gider. Ayrıca devamsızlık hakkı olur mu ve okullar zorunlu olur mu, bilmiyorum çünkü en son herkesin 1. dönem notlarına göre seneyi geçmesi kararlaştırılmıştı.
Millet can derdinde siz AVM salın artık ya.
Bu yorumu nasıl çıkardınız? AVM'lerle ilgili yasağın kalkması zaten gündemde olan bir şeydi.

Ayrıca AVM derdinde olunduğunu da zannetmiyorum. Bu durumdayken aklı başında kimsenin AVM düşüneceğini de zannetmiyorum.

Üniversitelerin de ne olacağı belli değil vizeler ödev ve quizlerle bir şekilde halledilecek ama finaller için hala bir şey demiyorlar bu belirsizlikte psikolojik olarak çok yoruyor beni. Hayırlısı olsun artık.

Okulları neden hemen açmak gibi bir gayret içerisindeler onu anlamış değilim, zaten uzaktan eğitimle dönemi neredeyse bitirmek üzereler, ekstra sınav vs yapılacaksa da Eylül öncesi bir tarihe ertelemeleri daha mantıklı, ama tabii ki burada da en önemli nokta bilim kurulunun alacağı mantıklı kararlar çerçevesinde izlenilecek yol haritası önem arz ediyor. Bir de 'her şey artık normalleşmeye çok yakın, vürüsün genel yayılımı neredeyse bitti' gibi komik ifadelerin, siyasilerin ağızlarından da duyulması ayrı bir sinir bozucu, bilim adamları dururken görevin bunu mu açıklamak, eğer gerçekten böyle bir durum söz konusuysa senin mi dile getirmen gerekiyor bunu? Neyse fazla sözü uzatmadan kısa keseyim, Silivri soğuktur şimdi!!

Hayır, pandemi bu şekilde devam ederse, açılmasına çok var, bir de artık bu konuları açmaktan sıkılmadınız mı?

@Arsenik neyi komik buldunuz? Sadece meraktan soruyorum, bana "Hahaha" atan birine kin besleyecek değilim.

8 Ve 12 sınıflar için açılacakmış. Sınav olmucak ve devamsızlık yok. Yani isteğe bağlı okula gitmene.
Gitmesen de ne olacak sınav yok devamsızlık da yok. Açılırsa ise fazla öğrenci gelir mi bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…