L Lokis Femtopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar cidden öyle bir şey getirilmesi çok mantıklı olur. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Eğitim Haberleri ve Son Dakika Eğitim - Türkiye Gazetesi Eğitim haberleri, son dakika Eğitim gelişmeleri, Türkiye Gazetesi Eğitim sayfasını takip edin. Eğitim kategorisinden son haberleri okuyun. www.turkiyegazetesi.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2023
Arkadaşlar cidden öyle bir şey getirilmesi çok mantıklı olur. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Eğitim Haberleri ve Son Dakika Eğitim - Türkiye Gazetesi Eğitim haberleri, son dakika Eğitim gelişmeleri, Türkiye Gazetesi Eğitim sayfasını takip edin. Eğitim kategorisinden son haberleri okuyun. www.turkiyegazetesi.com.tr
6 613021 Centipat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 77 10 Ocak 2023 #2 Yakın zamanda böyle bir uygulama olacağını düşünmüyorum, olsa çok iyi olurdu.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 10 Ocak 2023 #3 Kardeşim lisede, böyle şeyleri geçen seneden beri diyordu arkadaşları vs boş yapmış. Böyle bir şey mümkün değil. En azından bu sene. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2023
Kardeşim lisede, böyle şeyleri geçen seneden beri diyordu arkadaşları vs boş yapmış. Böyle bir şey mümkün değil. En azından bu sene.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.498 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #4 Ziya Selçuk olsa yapardı belki ama Mahmut Özer'in yapacağını hiç sanmıyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.564 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 10 Ocak 2023 #5 Lokis dedi: Arkadaşlar cidden öyle bir şey getirilmesi çok mantıklı olur. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Eğitim Haberleri ve Son Dakika Eğitim - Türkiye Gazetesi Eğitim haberleri, son dakika Eğitim gelişmeleri, Türkiye Gazetesi Eğitim sayfasını takip edin. Eğitim kategorisinden son haberleri okuyun. www.turkiyegazetesi.com.tr Genişletmek için tıkla... Bizim zamanımızda olmadıysa şimdi de olmasın, kabul etmiyorum. (!)
Lokis dedi: Arkadaşlar cidden öyle bir şey getirilmesi çok mantıklı olur. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Eğitim Haberleri ve Son Dakika Eğitim - Türkiye Gazetesi Eğitim haberleri, son dakika Eğitim gelişmeleri, Türkiye Gazetesi Eğitim sayfasını takip edin. Eğitim kategorisinden son haberleri okuyun. www.turkiyegazetesi.com.tr Genişletmek için tıkla... Bizim zamanımızda olmadıysa şimdi de olmasın, kabul etmiyorum. (!)
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 10 Ocak 2023 #6 Mezun olacağız ya, 4'e düşürülür şimdi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2023
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 10 Ocak 2023 #7 Avrupa'da öyle Türkiye'de öyle bir durum yok.