Okullar açılır mı?

emr0

Kilopat
Merhaba, sizce okullar açılacak mı? Haberlerde açılacak diyorlar fakat aşılamalar bile henüz başlamadı. Vakalar da arttı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@emr0 Aşılamalar başladı fakat vakalar yüksek. Açılması mantıklı değil ama açacaklar gibi duruyor.

1 Yıl daha gider böyle. Bu aralar vakalar arttı ama haberlerde hiç belli etmiyorlar bu günlerde. 5 Gündür haberlere bakıyorum göremedim pek bir şey.

Bence açılacak, öğretmenleri aşılayıp açılır.

Bu yıl açarlar ama vakalar yükselip hibrit sisteme dönebilirler ondan sonrada uzaktan eğitim.

Her şeye çok geç başlandı. Zaten aşının 21 günde gençler üzerinde bağışıklık oluşturması imkansız.

Son düzenleme:
Benim düşüncem, kendine dikkat eden kalır; dikkat etmeyen, baştan savma yaşayan da gider politikası izlenecek. Türkiye bir kapanmayı daha kaldıramaz, okullar açılacaktır. Açılması da mantıklıdır. Kafe, restaurant gibi bilimum yerlerde bulaş yok ama okullar da mı var? Komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…