Okullar açılıyor

Okula gidip ditmemek isteğe bağlı ek olarak eğitim için değil de sosyal açıdan açtıkları çok belli. O kadar büyütülecek bir olay değil açıkçası. Sadece ilk okullara yazık oldu.

Sınavlar da yok. Yazın o sıcağında okula mı gidicez? Zorunlu değilse gelmiyorum

Arkadaşım bana zorunlu değil sadece tekrar yapılacak dedi. Eğer doğruysa ben gitmeyeceğim. Eğer yanlış bilgi verdiysem şimdiden özür dilerim.

Benim gitmiyor hocam TYT gireceğim sadece 260 ham puana ihtiyacım var yapar mıyım bu süre zarfında.
Hocam sizin canınız olsun, size tavsiyem de şudur: Eğer derslerin size göre olmadığını düşünüyorsanız ve belli bir işte beceriniz varsa veya çalışabilecekseniz okul için kendinizi fazla üzmeyin. Ve mesleki eğitim için meslek yüksekokulları da mevcut. Bunları da değerlendirebilirsiniz.

260 ham puan almak bu kadar zor olmamalıydı hocam polislik düşünüyorum.

260 ham puan almak bu kadar zor olmamalıydı hocam polislik düşünüyorum.
Hayır hocam, zor anlamında demedim yanlış anlamayın. Sadece bazı insanlar tarafından bu civarlardaki puanlar "düşük" olarak algılanıyor, o yüzden böyle bir şey yazdım. Belli bir Türkçe ve sosyal bilgisiyle bu puan alınır bence.

Benim için sorun değil LGS öğrencisiyim gitmem annemden onay aldım gitmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…