kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #51 Sekolargg dedi: Ben dilekçe verdim ben gitmeyeceğim size iyi şanslar. Genişletmek için tıkla... Hangi sınıfsın?
Sekolargg dedi: Ben dilekçe verdim ben gitmeyeceğim size iyi şanslar. Genişletmek için tıkla... Hangi sınıfsın?
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2021 #52 Çok iyi oldu bence, sonunda sosyal yönden bir aktivite. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
RazeOfSkywalkers Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #53 Darth Urfha dedi: Çok iyi oldu bence, sonunda sosyal yönden bir aktivite. Genişletmek için tıkla... Lgs bittikten Sonra ben orda anca Konuşmak için giderim sonuçta Günde 20 saat çalışıyorum lgs bitince 3 saate düşücek.
Darth Urfha dedi: Çok iyi oldu bence, sonunda sosyal yönden bir aktivite. Genişletmek için tıkla... Lgs bittikten Sonra ben orda anca Konuşmak için giderim sonuçta Günde 20 saat çalışıyorum lgs bitince 3 saate düşücek.
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2021 #54 RazeOfSkywalkers dedi: LGS bittikten sonra ben orada anca konuşmak için giderim sonuçta günde 20 saat çalışıyorum LGS bitince 3 saate düşecek. Genişletmek için tıkla... LGS bitince hiç çalışma. 20 saat çalıştı isen o sınavı da kazanamazsın zaten.
RazeOfSkywalkers dedi: LGS bittikten sonra ben orada anca konuşmak için giderim sonuçta günde 20 saat çalışıyorum LGS bitince 3 saate düşecek. Genişletmek için tıkla... LGS bitince hiç çalışma. 20 saat çalıştı isen o sınavı da kazanamazsın zaten.
RazeOfSkywalkers Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #55 Darth Urfha dedi: LGS bitince hiç çalışma. 20 saat çalıştı isen o sınavı da kazanamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Yoo kazanırım Dün 280 soru çözdüm matematikte bugünde türkçeden 170 soru çözdüm
Darth Urfha dedi: LGS bitince hiç çalışma. 20 saat çalıştı isen o sınavı da kazanamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Yoo kazanırım Dün 280 soru çözdüm matematikte bugünde türkçeden 170 soru çözdüm
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2021 #56 RazeOfSkywalkers dedi: Yoo kazanırım Dün 280 soru çözdüm matematikte bugünde türkçeden 170 soru çözdüm Genişletmek için tıkla... Ben de 40 soru çözdüm kazandım.
RazeOfSkywalkers dedi: Yoo kazanırım Dün 280 soru çözdüm matematikte bugünde türkçeden 170 soru çözdüm Genişletmek için tıkla... Ben de 40 soru çözdüm kazandım.
RazeOfSkywalkers Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #57 Darth Urfha dedi: Ben de 40 soru çözdüm kazandım. Genişletmek için tıkla... Ben kesin kazanırım çünkü çok çalıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Darth Urfha dedi: Ben de 40 soru çözdüm kazandım. Genişletmek için tıkla... Ben kesin kazanırım çünkü çok çalıştım.
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2021 #58 RazeOfSkywalkers dedi: Ben kesin kazanırım çünkü çok çalıştım. Genişletmek için tıkla... Aşırı çalışmışsın, aşırı çalışarak eşek de kazanıyor. Beynin yanmış zaten mesajlarından belli.
RazeOfSkywalkers dedi: Ben kesin kazanırım çünkü çok çalıştım. Genişletmek için tıkla... Aşırı çalışmışsın, aşırı çalışarak eşek de kazanıyor. Beynin yanmış zaten mesajlarından belli.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #59 RazeOfSkywalkers dedi: Ben kesin kazanırım çünkü çok çalıştım. Genişletmek için tıkla... Oyle cok calismakla olmuyor. Aslinda dusunce yapin cok kotu. Bence gelecekte bu dusunce ile ilerleme. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
RazeOfSkywalkers dedi: Ben kesin kazanırım çünkü çok çalıştım. Genişletmek için tıkla... Oyle cok calismakla olmuyor. Aslinda dusunce yapin cok kotu. Bence gelecekte bu dusunce ile ilerleme.
RazeOfSkywalkers Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #60 RSK06 dedi: Oyle cok calismakla olmuyor. Aslinda dusunce yapin cok kotu. Bence gelecekte bu dusunce ile ilerleme. Genişletmek için tıkla... Benim duygularımlamı oynamaya çalışıyorsun?
RSK06 dedi: Oyle cok calismakla olmuyor. Aslinda dusunce yapin cok kotu. Bence gelecekte bu dusunce ile ilerleme. Genişletmek için tıkla... Benim duygularımlamı oynamaya çalışıyorsun?