J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #41 Reiichi dedi: Aynısı. Ders ortalaman 90 üstü galiba. Genişletmek için tıkla... Evette biraz açar mısınız?
Reiichi dedi: Aynısı. Ders ortalaman 90 üstü galiba. Genişletmek için tıkla... Evette biraz açar mısınız?
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #42 Jon1Snow dedi: Tek ben zorlanmıyacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... Ahh hocam ahh. Şimdiye kadar buz dağının görünen kısmını gördünüz. Asıl olay bundan sonra başlıyor.
Jon1Snow dedi: Tek ben zorlanmıyacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... Ahh hocam ahh. Şimdiye kadar buz dağının görünen kısmını gördünüz. Asıl olay bundan sonra başlıyor.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #43 EnesTemiz33 dedi: Ahh hocam ahh. Şimdiye kadar buz dağının görünen kısmını gördünüz. Asıl olay bundan sonra başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam morelimi almasanız
EnesTemiz33 dedi: Ahh hocam ahh. Şimdiye kadar buz dağının görünen kısmını gördünüz. Asıl olay bundan sonra başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam morelimi almasanız
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #44 Jon1Snow dedi: Hocam morelimi almasanız Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben sustum
S smopex Picopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 89 24 Ağustos 2021 #45 Umarım Güzel Kızlar gelir sınıfa.
Reiichi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 383 Yer Ohio 24 Ağustos 2021 #46 Jon1Snow dedi: Evette biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla başarılı dahi olsa notlarında ciddi düşüşler yaşayanlar olmuş siz zorlanmayacağım deyince aklıma geldi yazayım dedim.
Jon1Snow dedi: Evette biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla başarılı dahi olsa notlarında ciddi düşüşler yaşayanlar olmuş siz zorlanmayacağım deyince aklıma geldi yazayım dedim.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.011 Çözümler 2 Yer İzmir 24 Ağustos 2021 #47 Keşke açılmasaydi gene sinir stres.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #48 Reiichi dedi: Gördüğüm kadarıyla başarılı dahi olsa notlarında ciddi düşüşler yaşayanlar olmuş siz zorlanmayacağım deyince aklıma geldi yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... Zorlanmayacağım demedimki. LEGEND.35 dedi: Keşke açılmasaydi gene sinir stres. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim daha mı iyi?
Reiichi dedi: Gördüğüm kadarıyla başarılı dahi olsa notlarında ciddi düşüşler yaşayanlar olmuş siz zorlanmayacağım deyince aklıma geldi yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... Zorlanmayacağım demedimki. LEGEND.35 dedi: Keşke açılmasaydi gene sinir stres. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim daha mı iyi?
Reiichi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 383 Yer Ohio 24 Ağustos 2021 #49 Jon1Snow dedi: Zorlanmayacağım demedimki. Genişletmek için tıkla... Sanırım yanlış okudum kusura bakma.
Jon1Snow dedi: Zorlanmayacağım demedimki. Genişletmek için tıkla... Sanırım yanlış okudum kusura bakma.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.011 Çözümler 2 Yer İzmir 24 Ağustos 2021 #50 Jon1Snow dedi: Zorlanmayacağım demedimki. Uzaktan eğitim daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Daha iyi arkada başka şeylerle uğraşmak bütün gün yatiyorum nasıl olsa.
Jon1Snow dedi: Zorlanmayacağım demedimki. Uzaktan eğitim daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Daha iyi arkada başka şeylerle uğraşmak bütün gün yatiyorum nasıl olsa.