Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #121 575412 dedi: Ben şu an Adanadayım da bize okullar 1 Mart'a kadar tatil değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
575412 dedi: Ben şu an Adanadayım da bize okullar 1 Mart'a kadar tatil değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #122 Arkadaşlar şimdiden göğüs kafesim ağrıyor diyip öksürürsem inanırlar mı?
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 19 Şubat 2023 #123 fermaNga dedi: Arkadaşlar şimdiden göğüs kafesim ağrıyor deyip öksürürsem inanırlar mı? Genişletmek için tıkla... Sabah saat 9'da kan tahlili için sağlık ocağına gidebilirsin. Kan Tahlili sayesinde rapor da alabiliyorsun diye biliyorum. (YTD)
fermaNga dedi: Arkadaşlar şimdiden göğüs kafesim ağrıyor deyip öksürürsem inanırlar mı? Genişletmek için tıkla... Sabah saat 9'da kan tahlili için sağlık ocağına gidebilirsin. Kan Tahlili sayesinde rapor da alabiliyorsun diye biliyorum. (YTD)
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #124 Başım ağrıyor.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #125 575412 dedi: Sabah saat 9'da kan tahlili için sağlık ocağına gidebilirsin. Kan Tahlili sayesinde rapor da alabiliyorsun diye biliyorum. (YTD) Genişletmek için tıkla... Ohoo, 8:20 gibi evden çıkıyorum zaten. Pfff, çok kötüyüm ya. Ya daha dün gibi hatırlıyorum kar tatili olacak mı diye Eminem açıyordum heyecanla bekliyordum. Ne kadar hızlı geçti zaman ya ? Şimdiden geçmiş olsun gencolar...... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
575412 dedi: Sabah saat 9'da kan tahlili için sağlık ocağına gidebilirsin. Kan Tahlili sayesinde rapor da alabiliyorsun diye biliyorum. (YTD) Genişletmek için tıkla... Ohoo, 8:20 gibi evden çıkıyorum zaten. Pfff, çok kötüyüm ya. Ya daha dün gibi hatırlıyorum kar tatili olacak mı diye Eminem açıyordum heyecanla bekliyordum. Ne kadar hızlı geçti zaman ya ? Şimdiden geçmiş olsun gencolar...... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MüslümBabasevdalısı Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #126 DestroyEverything dedi: Neler hissediyorsunuz, 1 aylık aradan sonra? Genişletmek için tıkla... Keşke bu deprem olmasaydı okullarda tatil olmasaydı bu kadar insanımız kaybetmeseydik
DestroyEverything dedi: Neler hissediyorsunuz, 1 aylık aradan sonra? Genişletmek için tıkla... Keşke bu deprem olmasaydı okullarda tatil olmasaydı bu kadar insanımız kaybetmeseydik
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #127 MüslümBabasevdalısı dedi: Keşke bu deprem olmasaydı okullarda tatil olmasaydı bu kadar insanımız kaybetmeseydik Genişletmek için tıkla... Keşke deprem olmasaydı, ama okulllar da açılmasaydı........ Keşke insanları öldürmeyen zarar vermeyen bir şey okulların kapanmasına sebep olsaydı.
MüslümBabasevdalısı dedi: Keşke bu deprem olmasaydı okullarda tatil olmasaydı bu kadar insanımız kaybetmeseydik Genişletmek için tıkla... Keşke deprem olmasaydı, ama okulllar da açılmasaydı........ Keşke insanları öldürmeyen zarar vermeyen bir şey okulların kapanmasına sebep olsaydı.
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #128 MüslümBabasevdalısı dedi: Keşke bu deprem olmasaydı okullarda tatil olmasaydı bu kadar insanımız kaybetmeseydik Genişletmek için tıkla... Keşke daha fazla tatil ya da bu kadar tatilcim olsaydı ama depremden değil.
MüslümBabasevdalısı dedi: Keşke bu deprem olmasaydı okullarda tatil olmasaydı bu kadar insanımız kaybetmeseydik Genişletmek için tıkla... Keşke daha fazla tatil ya da bu kadar tatilcim olsaydı ama depremden değil.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 19 Şubat 2023 #129 Açıktan okuyanlar: ☺
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #130 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sınıfınızdaki ergenuslara karşı koruma sağlamak için öfke ve hava kılıcı açmayı unutmayın şimdiden.......
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sınıfınızdaki ergenuslara karşı koruma sağlamak için öfke ve hava kılıcı açmayı unutmayın şimdiden.......