Okullar açılmadan önce ders tekrarı yapılmalı mı?

bestopet

Centipat
10. sınıfa geçtim yaklaşık 1.5, 2 haftaya okullar açılıyor. Sizce açılmadan geçen seneki notlarımı tekrar edeyim mi? Ne kadar etmeliyim? Geç kaldım mı bilmiyorum sormak istedim. Teşekkürler.

9. sınıfta çok çalışmadıysan 1-2 hafta genel tekrar yap kendini yormıcağın şekilde. Unutuluyo 9 hemen çünkü. 10 yazında TYT'yi bitirmeyi düşünüyorsan kendini yormadan biraz tekrar olur.

10. Sınıfa geçince de yazılı notlarını yüksek tut ortalaman en az 95 olsun çok zor değil zaten 10. sınıfta hergün 1-2 test tekrar etsen yazılılardan önce iyice çalışsan yazılılar hallolur

10. sınıfa geçince de yazılı notlarını yüksek tut ortalaman en az 95 olsun çok zor değil zaten 10. sınıfta her gün 1-2 test tekrar etsen yazılılardan önce iyice çalışsan yazılılar hallolur.

Hocam 10 konuları zor değil diyorlar ben de müfredattan bir bakayım yine de. Ben geçen sene sınav öncesi 1 2 tekrarla 70 üstü alıyordum her sınavı. (çoğu sınavı)

Hocam 10 konuları zor değil diyorlar ben de müfredattan bir bakayım yine de. Ben geçen sene sınav öncesi 1 2 tekrarla 70 üstü alıyordum her sınavı. (çoğu sınavı)
85-90 bandında tut bence notlarını 9'da ben de hep 60 70 alıyodum 10'da düzellttim. Bütün konular basit de değil ayrıca. Biyoloji aşırı basit ama orası doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı