Trigonometrikcanavar Hectopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 5 Nisan 2020 #1 Başlıkta belirttiğim gibi corona kontrol altına alınmaz ve okul açılmazsa nasıl bir yol izlerler sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2020
Başlıkta belirttiğim gibi corona kontrol altına alınmaz ve okul açılmazsa nasıl bir yol izlerler sizce?
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #2 Bunu bilen olabileceğini düşünmüyorum. Anca kendi fikrimizi belirtiriz zaten o da ne kadar işe yarar bilemem.
Bunu bilen olabileceğini düşünmüyorum. Anca kendi fikrimizi belirtiriz zaten o da ne kadar işe yarar bilemem.
Pavel Ulmanovic Dadaşev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.160 Çözümler 5 5 Nisan 2020 #3 Bu dönem hiç ders görmedim üniversitede. Bu dönem öğrenemediğim şeyler mesleki hayatıma etki etmez umarım
Bu dönem hiç ders görmedim üniversitede. Bu dönem öğrenemediğim şeyler mesleki hayatıma etki etmez umarım
Trigonometrikcanavar Hectopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 5 Nisan 2020 #4 Nieagerams dedi: Bunu bilen olabileceğini düşünmüyorum. Anca kendi fikrimizi belirtiriz zaten o da ne kadar işe yarar bilemem. Genişletmek için tıkla... Konuyu açmamdaki amaçta fikrinizi öğrenmek. Pavel Ulmanovic Dadaşev dedi: Bu dönem hiç ders görmedim üniversitede. Bu dönem öğrenemediğim şeyler mesleki hayatıma etki etmez umarım Genişletmek için tıkla... Umarım etmez bana Eylül ayına kadar düzelmezse sene tekrarı olur gibi geliyor.
Nieagerams dedi: Bunu bilen olabileceğini düşünmüyorum. Anca kendi fikrimizi belirtiriz zaten o da ne kadar işe yarar bilemem. Genişletmek için tıkla... Konuyu açmamdaki amaçta fikrinizi öğrenmek. Pavel Ulmanovic Dadaşev dedi: Bu dönem hiç ders görmedim üniversitede. Bu dönem öğrenemediğim şeyler mesleki hayatıma etki etmez umarım Genişletmek için tıkla... Umarım etmez bana Eylül ayına kadar düzelmezse sene tekrarı olur gibi geliyor.