Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.493 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 1 Eylül 2021 #21 Canı isteyen gelsin dediler ne yapsam bilemedim. Daha 1 ay var zaten. merteknn dedi: Kızları göreceğiz, hocam. Tabii heyecanlıyız. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım ruh. Son düzenleme: 1 Eylül 2021
Canı isteyen gelsin dediler ne yapsam bilemedim. Daha 1 ay var zaten. merteknn dedi: Kızları göreceğiz, hocam. Tabii heyecanlıyız. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım ruh.
Toprak Işıl Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #22 merteknn dedi: Kızları göreceğiz hocam. Tabi, heyecanlıyız. Genişletmek için tıkla... Meslek liseleri konu dan ayrıldı.
merteknn dedi: Kızları göreceğiz hocam. Tabi, heyecanlıyız. Genişletmek için tıkla... Meslek liseleri konu dan ayrıldı.
M MrMajeste Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 373 1 Eylül 2021 #23 1 ay sonra açılsaydı süper olurdu benim için. TYT'yi halletmeden üstüne 11 yiyeceğim. Hakkımızda hayırlısı.
1 ay sonra açılsaydı süper olurdu benim için. TYT'yi halletmeden üstüne 11 yiyeceğim. Hakkımızda hayırlısı.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.068 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #24 Okulun açılmasına bir gün kala bilgisayarda takılmak ama gram zevk alamamak. O hissi hatırladım anılarım canlandı.
Okulun açılmasına bir gün kala bilgisayarda takılmak ama gram zevk alamamak. O hissi hatırladım anılarım canlandı.
merteknn Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.368 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2021 #25 Toprak Işıl dedi: Meslek liseleri konudan ayrıldı. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm hocam. Vavien. dedi: İşte aradığım ruh. Genişletmek için tıkla... Sonunda! 2 yıldır bu anı bekliyorum mağara adamına döndük usta.
Toprak Işıl dedi: Meslek liseleri konudan ayrıldı. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm hocam. Vavien. dedi: İşte aradığım ruh. Genişletmek için tıkla... Sonunda! 2 yıldır bu anı bekliyorum mağara adamına döndük usta.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 1 Eylül 2021 #26 EfeHizm dedi: Bence kapanmayacak yeni bakan açık tutmada kararlı gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bakanla alakası yok. Üsten biri kapaticaz der. Bir bakmışsın okullar kapatiyoruz diye tweet atılmış.
EfeHizm dedi: Bence kapanmayacak yeni bakan açık tutmada kararlı gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bakanla alakası yok. Üsten biri kapaticaz der. Bir bakmışsın okullar kapatiyoruz diye tweet atılmış.
EfeHizm Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #27 merteknn dedi: Üzüldüm hocam. Sonunda! 2 yıldır bu anı bekliyorum mağara adamına döndük usta. Genişletmek için tıkla... Ben tek cins var diye hatırlıyorum
merteknn dedi: Üzüldüm hocam. Sonunda! 2 yıldır bu anı bekliyorum mağara adamına döndük usta. Genişletmek için tıkla... Ben tek cins var diye hatırlıyorum
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.582 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #28 Berbat.
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 1 Eylül 2021 #29 EfeHizm dedi: Bence kapanmayacak yeni bakan açık tutmada kararlı gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Kararları bakan almadığı için değişen bir şey olmayacak.
EfeHizm dedi: Bence kapanmayacak yeni bakan açık tutmada kararlı gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Kararları bakan almadığı için değişen bir şey olmayacak.
LimonAdam0 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #30 KırAtlıLiberal dedi: Değil kardeşim hemen müdür yardımcısına git kaydını aldır. Genişletmek için tıkla... Ondan dolaylı sormadım aşı olmadım dolayısıyla endişeliyim.
KırAtlıLiberal dedi: Değil kardeşim hemen müdür yardımcısına git kaydını aldır. Genişletmek için tıkla... Ondan dolaylı sormadım aşı olmadım dolayısıyla endişeliyim.