nalsare Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #51 12. Sınıfa başlayacak olduğum için hiç rahat değilim keşke anime izlemek yerine TYT çalışsaydım...
4 406642 Decapat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 708 Çözümler 3 1 Eylül 2021 #52 Umarım okullar açılır ve canım sıkılır ve vakalar artar ve okul tekrar kapanır
Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 1 Eylül 2021 #53 EfeHizm dedi: Ben heyecanlı değilim, siz? Genişletmek için tıkla... Benimki açıldı güzeldi ilk gün tabii kitapların arasında Kur'an-ı Kerim diye bir kitap görünce sinirlerim bozuldu…
EfeHizm dedi: Ben heyecanlı değilim, siz? Genişletmek için tıkla... Benimki açıldı güzeldi ilk gün tabii kitapların arasında Kur'an-ı Kerim diye bir kitap görünce sinirlerim bozuldu…
yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #54 EfeHizm dedi: Benim arkadaş çevrem gıcık onlar yüzünden gidesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Takma kafaya.
EfeHizm dedi: Benim arkadaş çevrem gıcık onlar yüzünden gidesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Takma kafaya.
3 368671 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 634 1 Eylül 2021 #55 Ben şahsen heyecanlıyım. Eğer tekrar kapanır da Online eğitime tekrar geçersek TYT AYT'de çuvallarım gibime geliyor.
Ben şahsen heyecanlıyım. Eğer tekrar kapanır da Online eğitime tekrar geçersek TYT AYT'de çuvallarım gibime geliyor.
EfeHizm Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #56 Üzgün Makaron dedi: Benimki açıldı güzeldi ilk gün tabii kitapların arasında kur'an-ı kerim diye bir kitap görünce sinirlerim bozuldu… Genişletmek için tıkla... Kararına saygı duyarım ama Türkiye'de birçok kişi Müslüman ne bekliyordun ki.
Üzgün Makaron dedi: Benimki açıldı güzeldi ilk gün tabii kitapların arasında kur'an-ı kerim diye bir kitap görünce sinirlerim bozuldu… Genişletmek için tıkla... Kararına saygı duyarım ama Türkiye'de birçok kişi Müslüman ne bekliyordun ki.
Kuzey Tekinoğluu Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #57 Mutlu.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #59 Sınıfta 35 kişi var, çoğusu ya aşılı değil ya da ilk dozunu olmuş kişiler. 2. dozumu olana kadar gitmeyeceğim için pek stresli değilim.
Sınıfta 35 kişi var, çoğusu ya aşılı değil ya da ilk dozunu olmuş kişiler. 2. dozumu olana kadar gitmeyeceğim için pek stresli değilim.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 1 Eylül 2021 #60 Okula en son gittiğimde 10. sınıfın ikinci dönemiydi. Bunun yanı sıra başka herhangi bir iş için bile o binaya gitmedim, yanından bile geçmedim. Şimdi ise son senem, okulun ne olduğunu bile hatırlamıyorum.
Okula en son gittiğimde 10. sınıfın ikinci dönemiydi. Bunun yanı sıra başka herhangi bir iş için bile o binaya gitmedim, yanından bile geçmedim. Şimdi ise son senem, okulun ne olduğunu bile hatırlamıyorum.