Okullar Kapandı! Siz Ne Getirdiniz?

Kobe.Bryant_23

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ödevler, sınavlar, sıranın üstünde uyumalar derken sonunda okullar kapandı!!! Siz hangi belgeyi aldınız?

Son düzenleme:
71 Teşekkür + Başarı belgesi. Ama hocalar haksızlık yaptı o yüzden Mesele Sosyal hocası son sınavımı girmedi onun yüzünden Sosyal'im 3 düştü!!!

71 Teşekkür + Başarı belgesi. Ama hocalar haksızlık yaptı o yüzden Mesele Sosyal hocası son sınavımı girmedi onun yüzünden Sosyal'im 3 düştü!!!

Kusur bakmayın ama yaşınızı öğrenebilir miyim? 16 yaşındaki bir öğrenci Lise 3.Sınıfa geçiyor. Siz nasıl Sosyal Bilgiler dersi görüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
78 Teşekkür Belgesi

Kusur bakmayın ama yaşınızı öğrenebilir miyim? 16 yaşındaki bir öğrenci Lise 3.Sınıfa geçiyor. Siz nasıl Sosyal Bilgiler dersi görüyorsunuz?
13 Yaşındayım ve 7'ye gidiyorum. Yani 8'e geçeceğim
Şimdi bu adelet mi? Ben 83,54'den sen 71'den Teşekkür+ Başarı Belgesi alıyorsun. İşte Türkiye, işte adelet.
Aslında öğretmenler haksızlık yapmasaydı 77 civarı bir ortalama alırdım ve eğer ikinci dönemin başında dersleri boşlamasaydım ortalama 80 puan civarı olabilirdi...

7. sınıfa giden bir öğrenci için notların biraz düşük kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…