F flexyble Centipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 25 Yer Dünya 17 Kasım 2020 #51 blaknkkn dedi: Online yaparlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Yan sekme ne olacak .
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #52 muleka40 dedi: İyi oldu. Ya da VPN. Genişletmek için tıkla... Ya da 2. bir cihaz ki en zararsız ve takip edilemez olan.
muleka40 dedi: İyi oldu. Ya da VPN. Genişletmek için tıkla... Ya da 2. bir cihaz ki en zararsız ve takip edilemez olan.
muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 17 Kasım 2020 #53 yusufyardimci dedi: Ya da 2. bir cihaz ki en zararsız ve takip edilemez olan. Genişletmek için tıkla... GPS Bozucu da vereyim mi abime?
yusufyardimci dedi: Ya da 2. bir cihaz ki en zararsız ve takip edilemez olan. Genişletmek için tıkla... GPS Bozucu da vereyim mi abime?
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #54 Hile tespit sistemi yapamazlar, güvenmiyorum. Başka tarayıcı (Opera GX mesela), VPN, Virtualbox. İmkanı yok tespit edemezler.
Hile tespit sistemi yapamazlar, güvenmiyorum. Başka tarayıcı (Opera GX mesela), VPN, Virtualbox. İmkanı yok tespit edemezler.
UNEQUAL Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 170 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #55 Böyle bir durumda sınav yapılması çok zor olur olursada Online olur 20 yaş altı yasak genelgesi de geliyor zaten.
Böyle bir durumda sınav yapılması çok zor olur olursada Online olur 20 yaş altı yasak genelgesi de geliyor zaten.
Furkan45 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 1.205 Çözümler 3 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 17 Kasım 2020 #56 Sınavsız olur mu hiç? Bizim üniversitenin kendi sistemi var oradan yapıyorlar sizde de EBA'dan falan bir şeyler ayarlarlar.
Sınavsız olur mu hiç? Bizim üniversitenin kendi sistemi var oradan yapıyorlar sizde de EBA'dan falan bir şeyler ayarlarlar.
muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 17 Kasım 2020 #57 Furkan45 dedi: Sınavsız olur mu hiç? Bizim üniversitenin kendi sistemi var oradan yapıyorlar sizde de EBA'dan falan bir şeyler ayarlarlar. Genişletmek için tıkla... Bence de olmaz sınavsız çünkü bize gömmezlerse rahat uyuyamazlar. Bu arada sistemine aşık oldum evlenebilir mi benle?
Furkan45 dedi: Sınavsız olur mu hiç? Bizim üniversitenin kendi sistemi var oradan yapıyorlar sizde de EBA'dan falan bir şeyler ayarlarlar. Genişletmek için tıkla... Bence de olmaz sınavsız çünkü bize gömmezlerse rahat uyuyamazlar. Bu arada sistemine aşık oldum evlenebilir mi benle?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 17 Kasım 2020 #58 riseofthefallensigma dedi: Tam sınavlara çalışmaya başlamıştım, videoyu açtım bu haber geldi Genişletmek için tıkla... Güvenmeyin derim hocam, kendi sınıf hocamızı aradık ve henüz MEB'den açıklama gelmediğini, yani sınav yapacaklarını söylediler bizlere. Umarım olmaz ama şu anlık bize bunlar söylendi. ):
riseofthefallensigma dedi: Tam sınavlara çalışmaya başlamıştım, videoyu açtım bu haber geldi Genişletmek için tıkla... Güvenmeyin derim hocam, kendi sınıf hocamızı aradık ve henüz MEB'den açıklama gelmediğini, yani sınav yapacaklarını söylediler bizlere. Umarım olmaz ama şu anlık bize bunlar söylendi. ):
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #59 Hocam peki dershaneler kapatıldımı 2'de dershanem varda.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #60 yusufyardimci dedi: Hocam peki dershaneler kapatıldı mı 2'de dershanem varda. Genişletmek için tıkla... Arayıp öğrenin hocam muhtemelen kapatılıyordur.
yusufyardimci dedi: Hocam peki dershaneler kapatıldı mı 2'de dershanem varda. Genişletmek için tıkla... Arayıp öğrenin hocam muhtemelen kapatılıyordur.