Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 5 Eylül 2021 #61 Frzoom dedi: Malumunuz yarın okullar açılıyor. Sizce tekrar kapanır mı? Sosyalin düşüncelerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Frzoom dedi: Malumunuz yarın okullar açılıyor. Sizce tekrar kapanır mı? Sosyalin düşüncelerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T temparda Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 102 5 Eylül 2021 #62 körbiginar dedi: Daha açılmadı bir sakin olun bana kalırsa. Şu anlık kapanması daha güç çünkü aşı sınırı 13 yaşa kadar düştü veya düşecek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olmayacağım.
körbiginar dedi: Daha açılmadı bir sakin olun bana kalırsa. Şu anlık kapanması daha güç çünkü aşı sınırı 13 yaşa kadar düştü veya düşecek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olmayacağım.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.736 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #63 TimoLoX dedi: Maksimum 1 ay gideriz zaten eğitim sistemi her şey leş bu ülkede. Genişletmek için tıkla... Okulların pandemi sebebiyle kapanıp açılmasının, nasıl her şeyin leş olmasıyla(!) bağdaştırdınız? Okullar açılır, 3-4 hafta sonra kapanabilir tekrar. Keşke hiç kapanmasa, hayırlısı neyse o olsun.
TimoLoX dedi: Maksimum 1 ay gideriz zaten eğitim sistemi her şey leş bu ülkede. Genişletmek için tıkla... Okulların pandemi sebebiyle kapanıp açılmasının, nasıl her şeyin leş olmasıyla(!) bağdaştırdınız? Okullar açılır, 3-4 hafta sonra kapanabilir tekrar. Keşke hiç kapanmasa, hayırlısı neyse o olsun.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #64 Arkadaşlar kendinize dikkat edin gerisi önemli değil.
yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #65 Xantern dedi: Kapanmaz. Bu sene aşı olduğu için kapatmayacaklar. Bu konuda çok kararlılar. Genişletmek için tıkla... Umarım.
Xantern dedi: Kapanmaz. Bu sene aşı olduğu için kapatmayacaklar. Bu konuda çok kararlılar. Genişletmek için tıkla... Umarım.
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 622 Çözümler 6 6 Eylül 2021 #66 Bugün HES kodları tam kontrol edilmedi. Mesafeden bahsetmek bile istemiyorum. Tek uygulanan kural maske kuralı oldu. Bu iş çöker bir müddet sonra...
Bugün HES kodları tam kontrol edilmedi. Mesafeden bahsetmek bile istemiyorum. Tek uygulanan kural maske kuralı oldu. Bu iş çöker bir müddet sonra...
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 6 Eylül 2021 #67 kerem_34 dedi: Bugün HES kodları tam kontrol edilmedi. Mesafeden bahsetmek bile istemiyorum. Tek uygulanan kural maske kuralı oldu. Bu iş çöker bir müddet sonra... Genişletmek için tıkla... 1000 kişinin HES kodunu aynı anda bakamazlar. Bakarlar da çok uzun zaman alır.
kerem_34 dedi: Bugün HES kodları tam kontrol edilmedi. Mesafeden bahsetmek bile istemiyorum. Tek uygulanan kural maske kuralı oldu. Bu iş çöker bir müddet sonra... Genişletmek için tıkla... 1000 kişinin HES kodunu aynı anda bakamazlar. Bakarlar da çok uzun zaman alır.
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 622 Çözümler 6 6 Eylül 2021 #68 reddline dedi: 1000 kişinin HES kodunu aynı anda bakamazlar. Bakarlar da çok uzun zaman alır. Genişletmek için tıkla... 1000 Kişinin HES kodunu kontrol edemeyen bütün sene test sonuçlarını da kontrol edemeyecektir.
reddline dedi: 1000 kişinin HES kodunu aynı anda bakamazlar. Bakarlar da çok uzun zaman alır. Genişletmek için tıkla... 1000 Kişinin HES kodunu kontrol edemeyen bütün sene test sonuçlarını da kontrol edemeyecektir.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 6 Eylül 2021 #69 kerem_34 dedi: 1000 Kişinin HES kodunu kontrol edemeyen bütün sene test sonuçlarını da kontrol edemeyecektir. Genişletmek için tıkla... Okadar öğrencinin kontrol edilebileceğini sanmıyorum ama hayırlısı.
kerem_34 dedi: 1000 Kişinin HES kodunu kontrol edemeyen bütün sene test sonuçlarını da kontrol edemeyecektir. Genişletmek için tıkla... Okadar öğrencinin kontrol edilebileceğini sanmıyorum ama hayırlısı.
S Sabnerto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.147 Makaleler 2 Çözümler 3 6 Eylül 2021 #70 HES kodlarına sistemden de bakabilirler o sıkıntı değil. Kapanmaması lazım artık. Eğitim sistemi zaten kötü, bir de insanlar evde daha kötü eğitim alacak. Bizde her evde internet altyapısı yok.
HES kodlarına sistemden de bakabilirler o sıkıntı değil. Kapanmaması lazım artık. Eğitim sistemi zaten kötü, bir de insanlar evde daha kötü eğitim alacak. Bizde her evde internet altyapısı yok.