4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 29 Kasım 2021 #81 RHEZNOW dedi: Açık liseye geç o zaman sen okuldan sıkılıyorsun diye diğer insanlar okula mı gitmeyecek? Genişletmek için tıkla... Ama diğerleride sıkılıyor.
RHEZNOW dedi: Açık liseye geç o zaman sen okuldan sıkılıyorsun diye diğer insanlar okula mı gitmeyecek? Genişletmek için tıkla... Ama diğerleride sıkılıyor.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #82 474374 dedi: Ama diğerleride sıkılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte beraber açık öğretime geçin.
474374 dedi: Ama diğerleride sıkılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte beraber açık öğretime geçin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 29 Kasım 2021 #83 @474374, onlar da açık liseye geçsin.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.005 Çözümler 25 29 Kasım 2021 #84 474374 dedi: Ama diğerleride sıkılıyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıyor sa okulu bırak birader biz senin keyfin yüzünden başarımızın boşa gitmesini istemiyoruz.
474374 dedi: Ama diğerleride sıkılıyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıyor sa okulu bırak birader biz senin keyfin yüzünden başarımızın boşa gitmesini istemiyoruz.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 29 Kasım 2021 #85 RHEZNOW dedi: Tamam işte beraber açık öğretime geçin. Genişletmek için tıkla... Ama açık lisede bana göre sınav olamayacak Heunzey dedi: Sıkıyor sa okulu bırak birader biz senin keyfin yüzünden başarımızın boşa gitmesini istemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sanki üniversiteyi bitirince iş sahibi olacaksın.
RHEZNOW dedi: Tamam işte beraber açık öğretime geçin. Genişletmek için tıkla... Ama açık lisede bana göre sınav olamayacak Heunzey dedi: Sıkıyor sa okulu bırak birader biz senin keyfin yüzünden başarımızın boşa gitmesini istemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sanki üniversiteyi bitirince iş sahibi olacaksın.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.005 Çözümler 25 29 Kasım 2021 #86 yucewalden dedi: Omicron variant spreads to Europe as UK announces countermeasures Experts stress importance of delaying import of new Covid variant to UK to avoid Christmas mixing www.theguardian.com Genişletmek için tıkla... Haber kaynağını bilmiyorum ama gelse bile o kadar yükselme yapıcağını sanmiyorum diğer varyantlarda öyleydi Delta'dir mu dur ama o kadar artış olmadı. 474374 dedi: Ama açık lisede bana göre sınav olamayacak Sanki üniversiteyi bitirince iş sahibi olacaksın. Genişletmek için tıkla... Evet olacağım. Sorun mu var. Emek veren emeğinin karşılığını alır. Bu dünyada olmazsa obür dünyada alır.
yucewalden dedi: Omicron variant spreads to Europe as UK announces countermeasures Experts stress importance of delaying import of new Covid variant to UK to avoid Christmas mixing www.theguardian.com Genişletmek için tıkla... Haber kaynağını bilmiyorum ama gelse bile o kadar yükselme yapıcağını sanmiyorum diğer varyantlarda öyleydi Delta'dir mu dur ama o kadar artış olmadı. 474374 dedi: Ama açık lisede bana göre sınav olamayacak Sanki üniversiteyi bitirince iş sahibi olacaksın. Genişletmek için tıkla... Evet olacağım. Sorun mu var. Emek veren emeğinin karşılığını alır. Bu dünyada olmazsa obür dünyada alır.
znmeda Centipat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 396 Makaleler 2 29 Kasım 2021 #87 Twitter tayfa kapatılsın istiyorlarda artık geçti o dönem artık kapatılsın okullar.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 29 Kasım 2021 #88 Heunzey dedi: Haber kaynağını bilmiyorum ama gelse bile o kadar yükselme yapıcağını sanmiyorum diğer varyantlarda öyleydi Delta'dir mu dur ama o kadar artış olmadı. Evet olacağım. Sorun mu var. Emek veren emeğinin karşılığını alır. Bu dünyada olmazsa obür dünyada alır. Genişletmek için tıkla... Haha güldürme beni. O haberlerdeki insanlar gibi işsizim diyeceksin.
Heunzey dedi: Haber kaynağını bilmiyorum ama gelse bile o kadar yükselme yapıcağını sanmiyorum diğer varyantlarda öyleydi Delta'dir mu dur ama o kadar artış olmadı. Evet olacağım. Sorun mu var. Emek veren emeğinin karşılığını alır. Bu dünyada olmazsa obür dünyada alır. Genişletmek için tıkla... Haha güldürme beni. O haberlerdeki insanlar gibi işsizim diyeceksin.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.005 Çözümler 25 29 Kasım 2021 #89 474374 dedi: Haha güldürme beni. O haberlerdeki insanlar gibi işsizim diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Senin gibiler böyle söyler sonra ayağımıza gelir bana iş ver diye
474374 dedi: Haha güldürme beni. O haberlerdeki insanlar gibi işsizim diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Senin gibiler böyle söyler sonra ayağımıza gelir bana iş ver diye
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 29 Kasım 2021 #90 Heunzey dedi: Senin gibiler böyle söyler sonra ayağımıza gelir bana iş ver diye Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden üniversite okumayacağım. Bug'ı patchledim yani.
Heunzey dedi: Senin gibiler böyle söyler sonra ayağımıza gelir bana iş ver diye Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden üniversite okumayacağım. Bug'ı patchledim yani.