Okullar kapanmayacak olayı gerçek mi?

Yani ben ekim gibi kapanır diye düşünüyordum ama hâlâ kapatmadılar sınıfımda pozitif var kapatmadılar illa 2 kişi olması gerekiyormuş zaten önlemlerde yok bana göre kasım'da %20 ihtimal kapanır gibi.

Ben 12 gün okula gitmedim iyi ki de gitmemişim gidecek olduğum sınıf dahil 7 sınıf karantinadaydı.

Kapansa da kurtulsak be kardeşim, ne bu her gün?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okullar kapatılmamalı.

AVM'ler yıl boyunca açık. Kafeler, restoranlar yıl boyunca açık. Yaz ve kış tatil yerleri, plajlar yıl boyunca tıklım tıklım.
Okul ve üniversitelere gelince yarı uzaktan, yarı yüz yüze, aşı ve pcr zorunluluğu.

Kapatmayacaklarını söylediler ama 1-2 aya kalmaz kapanır bence.

Sonuna kadar katılıyorum, bizim okulda 13 sınıf kapatıldı. Yakında ciddi ciddi okula gelen öğrenci kalmayacak.

Kapanıcağını sanmıyorum, oldukça kararlı görünüyorlar.

Kapansaydı YKS'ye daha rahat hazırlanabilirdim. Okulda dersler pek düzgün değil.

Taktılar bu sene okulları açmaya. Hergün 250 kişi ölüyor. Çoğu yer açık. Vakalar artarsa mecbur kapatacaklar. İnsanın kafasında bitiyor. İstersen bir insanı 100 sene okula gönder. Yine aynı şeyleri yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…