Okullar ne zaman açılır?

Daha fazla  
Normalde 31 Ağustos olarak duyurulmuştu fakat yine ertelenecek gibi duruyor sizce 31 Ağustos'da okullar açılır mı?

Şu an hiç kimse bir şey diyemiyor ağustos'ta ki vaka sayılarına bakacaklarını söylediler eğer açılır ise önlem almadan açmazlar.

Normalde 31 Ağustos olarak duyurulmuştu fakat yine ertelenecek gibi duruyor sizce 31 Ağustos'da okullar açılır mı?

Açılmaz en az Ocak'ta. Açılır ve aşı bulursa.

Büyuk ihtimalle açılmaz, LGS/YKS sınavına girecekler ne yapacak acaba?

Hocam LGS/YKS sınavını ilk başta erteleyen ama sonra geriye çeken bir yönetim var hiç belli olmaz belki de gerçekten de 31 Ağustos'ta gideriz belli mi olur?

Evet okul 31 Ağustos'ta açılmadı 21 Eylül'de açılacakmış (duruma göre)ben şahsen kasım aralık gibi açılacağını düşünüyorum beklemiyorum 21 Eylül'de açılacağını.

Eğitim ile ilgilenen birçok tanıdığım var hepsi Ocak ayında açılacak diyor, Ocak ayına kadar açmazlar diye düşünüyorum ben de, açarlarsa bunu göze almaları lazım çok büyük bir risk alırlar. Ben açılmaması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…