Eğitim ile ilgilenen birçok tanıdığım var hepsi Ocak ayında açılacak diyor, Ocak ayına kadar açmazlar diye düşünüyorum ben de, açarlarsa bunu göze almaları lazım çok büyük bir risk alırlar. Ben açılmaması taraftarıyım.
bence de açılmamalı. Çünki toplu taşıma gibi kalabalık yerlere bazı kişiler binmek zorunda. tüm minibüs gibi toplu taşımalarda ağzına kadar dolduruyor. Benim ailem okul açılsa bile beni göndermemeyi düşünüyor. Hem kronik hastalığım vs. de var. Benim gibi birsürü çocuk var.
Ocak-Şubat aylarında tüm sınıflara açılacak bence... Hatta tahminimi arttırıyorum, direkt ikinci dönemin ilk gününde tüm öğrenciler sıralara geri döner.
21 Eylül'de pek açılacağını sanmıyorum. Ocak ayına kadar açılmaz bence. Şu uzaktan eğitim bir başlasın duruma göre bir açıklama yaparlar. Ama dediğim gibi, 21 Eylül'de okulların açılması biraz zor.
Biz deney faresi miyiz? Virüs kapan çocukların ailesi, canı yok mu? Böyle düşünmek çok saçma geliyor bana. Bu durumda açılmaması lazım. Bu şekilde devam ederse açılması zor zaten.
Biz deney faresi miyiz? Virüs kapan çocukların ailesi, canı yok mu? Böyle düşünmek çok saçma geliyor bana. Bu durumda açılmaması lazım. Bu şekilde devam ederse açılması zor zaten.