Okullar sizce açılır mı?

Özel Lise'de okuduğum için bizim için okullar başladı, bugün kaçamak yapıp gitmedim tabii.

Vaka sayılarına bakıldığında Devlet Okullarında okuyanlar daha bir süre daha evde. Biz ise yarım gün olacak şekilde tüm hafta içi gidiyoruz.

Hiç sanmıyorum. Maalesef uzaktan eğitimle gideceğiz gibi duruyor. Sınav senesinde olanlar için (ben dahil) çok şanssız bir durum.
Adamlar kafaya taktı açarlar .
Normalde okulum erken açıldı ama sırf kronik sorunum olduğu için gidemiyorum. Okula gitmek isteyeceğim aklıma gelmezdi. Önceden hasta olduğumda sevinirdim hatta.

Merak etme canım, okulların açılma olasılığı binde bir gibi bir şey şu anda. O vaka artışı ve ölüm sayısı devlet için iyi bir sinyal oldu, bu yıl rahat okullar açılmayacak gibi. Tabii özel okullar veya farklı yerler ne yapar bilemem.

Bana kalırsa okul kısa süreliğine açılacak. Okul formaları, soru bankası , defter vb. satılacak. Kırtasiyeler ve okul giyim mağazaları yeterince kazanç elde ettiğinde okul tekrar kapanacak. Yoksa okuldan para kazanan insanların hali harap olur, devletten destek isterler. Devlet de destek vermemek için böyle bir yol izler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…