LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 20 Şubat 2023 #11 Silinen üye dedi: O okullar tatil edilmedi. Yıkılma riski bulunduğu için o okullardaki öğrenciler başka okullara nakledildi Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam lafın gelişi işte. PaRaDoKs dedi: Hocam belki yakın zamanda arka arkaya hatay üzerinde gerçekleşen depremler sonucunda insanlar okullar gene tatil olabilir demişlerdir büyük ihtimalle fakat artık tatil olacağını sanmıyorum olsa olsa kar tatili olur bundan sonra. Genişletmek için tıkla... Yarın tatil için açıklama yapılacakmış 71 il için ama bakalım artık ne kadar doğru ne kadar yanlış.
Silinen üye dedi: O okullar tatil edilmedi. Yıkılma riski bulunduğu için o okullardaki öğrenciler başka okullara nakledildi Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam lafın gelişi işte. PaRaDoKs dedi: Hocam belki yakın zamanda arka arkaya hatay üzerinde gerçekleşen depremler sonucunda insanlar okullar gene tatil olabilir demişlerdir büyük ihtimalle fakat artık tatil olacağını sanmıyorum olsa olsa kar tatili olur bundan sonra. Genişletmek için tıkla... Yarın tatil için açıklama yapılacakmış 71 il için ama bakalım artık ne kadar doğru ne kadar yanlış.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.900 Makaleler 21 Çözümler 30 20 Şubat 2023 #12 LEGENDEGOİST dedi: Yarın tatil için açıklama yapılacakmış 71 il için ama bakalım artık ne kadar doğru ne kadar yanlış. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi nereden elde ettiniz?
LEGENDEGOİST dedi: Yarın tatil için açıklama yapılacakmış 71 il için ama bakalım artık ne kadar doğru ne kadar yanlış. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi nereden elde ettiniz?
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 20 Şubat 2023 #13 Eren AK dedi: Bu bilgiyi nereden elde ettiniz? Genişletmek için tıkla... Gerçek mi değil mi öğrenicez dedim haberin dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
Eren AK dedi: Bu bilgiyi nereden elde ettiniz? Genişletmek için tıkla... Gerçek mi değil mi öğrenicez dedim haberin dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Şubat 2023 #14 Hayır, olmayacak. Deprem bölgesi hariç gitmememiz için bir neden yok.
Labrecquee Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #15 Olma ihtimali çok düşük hatta yok.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 20 Şubat 2023 #16 Hocam 2 hafta tatil edildi zaten zor gibi.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #17 30 gün yatıp tatile alıştıktan sonra okul sarmıyordur.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 20 Şubat 2023 #18 Windows Adam dedi: 30 gün yatıp tatili alıştıktan sonra okul sarmıyordur. Genişletmek için tıkla... Ve kendimi avutmak için türlü türlü bahaneler arıyorumdur.
Windows Adam dedi: 30 gün yatıp tatili alıştıktan sonra okul sarmıyordur. Genişletmek için tıkla... Ve kendimi avutmak için türlü türlü bahaneler arıyorumdur.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.477 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 20 Şubat 2023 #19 Ne tatili hocam gidin okulunuza.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 20 Şubat 2023 #20 SHYAH dedi: Ne tatili hocam gidin okulunuza. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi sarmıyor o eski filmlerdeki gibi siyah beyaz.
SHYAH dedi: Ne tatili hocam gidin okulunuza. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi sarmıyor o eski filmlerdeki gibi siyah beyaz.