Okullar tekrar kapanır mı?

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, vakalar zaten belli. (20.033) Okul açıldığı zaman çok yüksek ihtimal vakalar büyük oranda yükselir. Sizce tekrar kapanır mı? Veya Online eğitime tekrar geçer miyiz?

Merhaba arkadaşlar, vakalar zaten belli. (20.033) sizce okul açıldığı zaman çok yüksek ihtimal vakalar büyük oranda yükselir. Sizce tekrar kapanır mı? Veya Online eğitime tekrar geçer miyiz?

Olabilir ben kapanacağını düşünüyorum belki kapanmaz ama 1 aya kapanır diye düşünüyorum.

Bazı sınıflar için geçilebileceğini düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, vakalar zaten belli. (20.033) Okul açıldığı zaman çok yüksek ihtimal vakalar büyük oranda yükselir. Sizce tekrar kapanır mı? Veya Online eğitime tekrar geçer miyiz?
Bence 1 ay en fazla açık kalacak. Ama umarım kapanmaz.

Bence artık salıcaklar coronayı falan. Ölümlerde aşırı artış olmazsa hep açık olur.

İlk, ortaokul ve liseleri bilemem ama üniversiteleri o kadar açıp millete o kadar ev tutturup, şehir değiştirtip kapatmazlar.

Kapanmaz bence fakat alınan önlemlerin pek bir faydası olacağını düşünmüyorum ayrıca buna okul içinde uyacaklarını da sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…