Okullarda Saç Uzatmak Yasak Mı?

Kanıt vardı tokat atmıştı sınıfın ortasında şait var öyle bir durumda kabul olabilirmi Yarın milli eğitim müdürlüğüne gitsem beni anlarlar mı yani birde bana disiplin verecekmiş yarın kesmeden gelirsem son olarak müdür yardımcısı dedi sınıfa girdi saçı uzun olanları uyardı kestirmeyenlere disiplin yanında kınama veriyorlarmış diyorlar saç uzatmak kanunen yasaktır saç uzatılırsa gerekli işlemler yapılır okul değişikliği görür diyor

Son düzenleme:
@TheDifferent Yazıma dikkat edin. Ceza yiyeceksiniz ben uyarıyorum kaçtır...

Disiplin verilmez, disipline sevk eder, akabinde de oradaki kurul hakkınızda işlem yapılıp, yapılmayacağına karar verir.

Şikayet etmek elbette hakkınızdır, zaten detayını da söyledim. Ama bahsettiğiniz yaşanmış olaydan çok da bir şey çıkmaz, sanmıyorum. Toplu bir tepki varsa okul idaresine karşı işler değişir gerçi ama olay sizden ziyade ailenizle yürümeli. Reşit olmadığınızdan bu dediğim kısmı göz ardı etmeyin.

Lisede zaten çok karışmıyorlar saça hele hiç karışmıyorlar. Genel olarak da saça karışılmıyor ama sakal ve bıyığa takarlar. Ortaokul zamanlarımda daha saçım uzun değilken müdür yardımcısı bana kızıp saçımı kestirmemi istemişti halbuki en arka köşemizde elemanın saçı balta girmemiş ormanlar gibi bir de jöle sürünce ben hepten sinirlendim ağlama derecesine gelmiştim o zamanlar bende kestirmedim 1 hafta sonra zaten uzar diye. Normalde karışamaz ama işte ne olur ne olmaz uğraşmak istemiyordum çünkü. Ama aidat isteyince yönetmelik bunu diyor demesini bilirler anca onlar. Öğretmenleri candı ama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…