Okullardaki Windows 7 akıllı tahtaların sesi kapatan kod var mı?

Exxix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Okullarda akıllı tahtalarda bazıları tahtanın sesini fazla açıp milleti rahatsız ediyor. Hocalar falan da bu durumdan rahatsız. CMD üzerinden kod kullanarak veya başka bir yöntemle istediğim zaman sesi açıp kapatabileceğim bir yol var mıdır? (Tahtanın işletim sistemi Windows 7.)
Şimdiden teşekkürler...

Merhaba,
Okullarda akıllı tahtalarda bazıları tahtanın sesini fazla açıp milleti rahatsız ediyor. Hocalar falan da bu durumdan rahatsız. CMD üzerinden kod kullanarak veya başka bir yöntemle istediğim zaman sesi açıp kapatabileceğim bir yol var mıdır? (Tahtanın işletim sistemi Windows 7.)
Şimdiden teşekkürler...
Direkt şifre koyun. Sadece hocalar bilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin bir program yazarsan olur. Onun dışında o bilgisayarlara uzaktan bağlantı kurmadan veya bir şekilde ses sınırı ayarlayacak kod yazmadan o işi yapmak zor.

Merhaba,
Şimdiden teşekkürler...
Biraz bakındım ve şu programı buldum. Güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Deneyip denememek sizin sorumluluğunuzda.
Ses Kilidi: Windows PC için Ses Düzeyi Denetleyicisi yazılımı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı