rak129 Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #11 Welcome to Barzoland olmuş abi senin okul.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 29 Ekim 2020 #12 TED konuşması gibi olmuş. Yaşadığın akran zorbalığına karşı daha dik bir şekilde ayağa kalkmışsın, tebrik ederim.
TED konuşması gibi olmuş. Yaşadığın akran zorbalığına karşı daha dik bir şekilde ayağa kalkmışsın, tebrik ederim.
romanyali Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #13 Ben 6'ı sınıfa kadar dayak ve mobbing yedim. Bir gün sabrım tükenip birisine yumruk atınca birden bire herkes benden uzak durmaya çalıştı. zorbalar zayıf ve korkak insanlardır. kendini savunabilirsen yap, ceza alsan da al yoksa bu bitmez.
Ben 6'ı sınıfa kadar dayak ve mobbing yedim. Bir gün sabrım tükenip birisine yumruk atınca birden bire herkes benden uzak durmaya çalıştı. zorbalar zayıf ve korkak insanlardır. kendini savunabilirsen yap, ceza alsan da al yoksa bu bitmez.