Okulların açılması doğru mu?

Tabii ki açılmalı bu salgının gerçekten biteceğini düşünüyor musunuz gerçekten hayatımızda her zaman grip gibi olacağını düşünüyorum ben aşı bulunsa bile yine de bu hastalığın hayatımızda olacağını düşünüyorum bir süreden sonra artık corona olduğumuzda bir nane limon kaynatayım geçer diyeceğiz bence.

Peki bir sınıfta korona cıkarsa o sınıf dakiler ve aileleri karantinaya alınacak o problem nasıl cözülecek.

Korona bitmeyecek hiçbir zaman sanki 1 sene daha açılmasa seneye bitecekmiş gibi konuşuyorsunuz herkes aşılanacak korona ilaçları piyasaya çıkacak bağışıklık kazanacağız ve hayatımıza devam edeceğiz grip gibi bir hastalık olacak.

Peki bir sınıfta korona çıkarsa o sınıftakiler ve aileleri karantinaya alınacak o problem nasıl çözülecek?
Öyle bir şey açıklanan yönergelerde görmedim ben, onu fazla çarpıttılar bence.
Ayrıca gidip test yaptırıp resmi pozitif olmadığın sürece öyle bir durum olmuyor, hapşıran herkesi karantinaya almıyorlar ki bu Delta'da özellikle aşılılarda ve gençlerde %98 oranla nezleden farkı yok.

TRT muhabiri demişti haberde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…