Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2020 #1 Ben açılmayacağını düşünüyorum, hasta sayısı ortada. Allah bilir vaka sayısı kaçtır. . Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 21 Ekim 2020 #2 Açarlarsa olacaklara katlanırlar,1.sınıf çocuğuna virüsü anlatamazsın ki, gider bulaştırır bulaştırır bütün okula.
Açarlarsa olacaklara katlanırlar,1.sınıf çocuğuna virüsü anlatamazsın ki, gider bulaştırır bulaştırır bütün okula.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 21 Ekim 2020 #3 Kardeşim 1 sınıfa başladı küçük çocuk okula gidiyor. Ben 10 sınıfa başladım hala evde online ders görüyorum. Burda bir yanlışlık tek ben mi görüyorum? Çocuklar orda hiçbir bilgisi olmadan ders görüyorlar.
Kardeşim 1 sınıfa başladı küçük çocuk okula gidiyor. Ben 10 sınıfa başladım hala evde online ders görüyorum. Burda bir yanlışlık tek ben mi görüyorum? Çocuklar orda hiçbir bilgisi olmadan ders görüyorlar.
adalcvsl Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #4 İlkokullara açıldı.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 880 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #5 Kardeşimin okulunda nerdeyse vaka çıkmayan sınıf kalmadı.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 21 Ekim 2020 #6 2 Kasımda 5. ve 9. sınıflar başlıyormuş.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2020 #7 Haruki Murakami dedi: 2 Kasım'da 5. ve 9. sınıflar başlıyormuş. Genişletmek için tıkla... İşte o karardan bahsediyorum ben de 9'um açılmasını isterim fakat hasta sayısı ortada bence yine bir erteleme gelir.
Haruki Murakami dedi: 2 Kasım'da 5. ve 9. sınıflar başlıyormuş. Genişletmek için tıkla... İşte o karardan bahsediyorum ben de 9'um açılmasını isterim fakat hasta sayısı ortada bence yine bir erteleme gelir.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 21 Ekim 2020 #8 Xredstyle dedi: İşte o karardan bahsediyorum ben de 9'um açılmasını isterim fakat hasta sayısı ortada bence yine bir erteleme gelir. Genişletmek için tıkla... Geçen sene vaka sayıları çok azken LGS öğrencilerinin en önemli zamanında okulları kapatıp şimdi açmak mı? 10/10 haraket.
Xredstyle dedi: İşte o karardan bahsediyorum ben de 9'um açılmasını isterim fakat hasta sayısı ortada bence yine bir erteleme gelir. Genişletmek için tıkla... Geçen sene vaka sayıları çok azken LGS öğrencilerinin en önemli zamanında okulları kapatıp şimdi açmak mı? 10/10 haraket.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2020 #9 Haruki Murakami dedi: Geçen sene vaka sayıları çok azken LGS öğrencilerinin en önemli zamanında okulları kapatıp şimdi açmak mı? 10/10 hareket. Genişletmek için tıkla... Şimdi açmalarının tek sebebi "mükemmel" ekönömimiz. Başka açıklaması yok.
Haruki Murakami dedi: Geçen sene vaka sayıları çok azken LGS öğrencilerinin en önemli zamanında okulları kapatıp şimdi açmak mı? 10/10 hareket. Genişletmek için tıkla... Şimdi açmalarının tek sebebi "mükemmel" ekönömimiz. Başka açıklaması yok.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Ekim 2020 #10 İlla ki sınıfımız da ki bazı insanlar şaka diye bize üflemeye çalışacak, sana dokunmaya çalışacak. Bunlara mı sosyal mesafe öğreteceğiz ?
İlla ki sınıfımız da ki bazı insanlar şaka diye bize üflemeye çalışacak, sana dokunmaya çalışacak. Bunlara mı sosyal mesafe öğreteceğiz ?