Okulların kontenjan sayısına göre,başarı durumuna göre değişir.Gidip okullara sorsan iyi olur.Ve büyük ihtimalle gelir dediğin yer.Selam, bu sene OBP düşer mi deprem bölgesi için ek kontenjan olur mu? Merak edilen konular bilen abiler ablalar varsa. Bir de istedigim okulla aramda 4.6 puan var benim OBP 4.6 puan yüksek ama acaba gidebilir miyim?
Sağol yani sordum ama muhtemel girersin dedi rehberlik ve müdür yardımcısı ama sizinde fikrinizi almak istedimOkulların kontenjan sayısına göre,başarı durumuna göre değişir.Gidip okullara sorsan iyi olur.
Selam, bu sene OBP düşer mi deprem bölgesi için ek kontenjan olur mu? Merak edilen konular bilen abiler ablalar varsa. Bir de istedigim okulla aramda 4.6 puan var benim OBP 4.6 puan yüksek ama acaba gidebilir miyim?
Sağ ol yani sordum ama muhtemel girersin dedi rehberlik ve müdür yardımcısı ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Çok teşekürler allah razı olsun4.6 ile rahat girersin deprem bölgesinde fazla fazla boş kontejon olur diye düşünüyorum ben şu an 12. Sınıfa gidiyorum okul oba benim zamanımda 91'di benim arkadaş 82 ile girdi bir de biz İstanbul'da oturuyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.